lesnik18 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Witam. Mam problem z modułem do klx 250 z 93r. Po prostu padł i jego dalsze naprawy nic nie dadzą bo kompletna ruina z niego został (prawdopodobnie poprzedni właściciel utopił go w bagnie/błocie). I moje pytanie brzmi, czy moduł który numer seryjny ma końcówkę 1376 i pochodzi z maszyny z 94r będzie działał bez problemu w moim motorze który miał moduł z końcówka 1381? Czy to nie ma żadnego znaczenia taka numeracja? Pozdrawiam! Edytowane 27 Lipca 2010 przez lesnik18 Cytuj Kawasaki klx 250 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnik18 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Czy ktoś mógłby doradzić? Nawet tak ogólnie, niekoniecznie z tą marką. Cytuj Kawasaki klx 250 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 zrób fote statora i uszkodzonego cdi razem z gniazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnik18 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Z mojego nie zostało nic poza plastikiem z numerem, a planuje kupić coś takiego. Cytuj Kawasaki klx 250 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 odkopuje temat i mam pytanie :)goścbrys_* albo krokodyl - bawicie się jeszcze z elektroniką?\mam dokładnie ten sam problem, KLX250, moduł z trzema kablami - razem 8 przewodów (impulsator 2, zasilanie 2, cewka, wyłącznik zapłonu, stacyjka, czujniki...)jest iskra kilka razy, następnie dopóki się kopie moto nie ma, jak się zaczeka 2 sekundy to pojawia się na nowo... Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi