pszczola35 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja proponowałbym traskę Jaworki-Homole-Przełęcz Rozdziele- Jaworki. Na pewno będzie mniej ludzi i a trasa bardzo ciekawa. Fakt, trasa bardzo ładna...2 lata temu miałam możliwość przedreptania. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Fakt, trasa bardzo ładna...2 lata temu miałam możliwość przedreptania. :icon_biggrin: Prosiłbym powoli o potwierdzenie kto jedzie. Musze co najmniej tydzien wcześniej zaklepac nocleg, bo później cepry sie zjadą i nie znajdziem miejscówki. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlud Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 witam serdecznie, masz juz gotowy plan wyjazdu? planuje jechac w tym kierunku, do znajomych w Kacwinie, może bym dołączył do grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 witam serdecznie, masz juz gotowy plan wyjazdu? planuje jechac w tym kierunku, do znajomych w Kacwinie, może bym dołączył do grupy? Na razie to nie wiem ile osób jedzie, więc jeszcze nie planowałem. Jutro moze sie wyklaruje. Myslałem tak: Wylecieć z Wawy, zabrać ludków z Garwolina, potem na Dęblin, Sandomierz, Połaniec, Koszyce, Brzesko, Bochnie, Limanową Krościenko i na Sromowce Niżne. Jutro mamy lecieć wspólnie do Kazimierza i bedziem obgadywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 chetnie bym sie wtbrala, niestety nie dam rady w tym terminie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Ja również jednak nie dam rady. Może uda się Was tam w sobote odwiedzić jak będziecie leczyć zakwasy po spacerze :biggrin: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlud Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Będę sledził wasze uzgodnienia. A przy okazji, może polecił bym wam ,wyjazd do Starego Smokowca na Słowacji, tak przy okazji jak juz bedziecie w Pieninach.Mysle,że warto to zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Będę sledził wasze uzgodnienia. A przy okazji, może polecił bym wam ,wyjazd do Starego Smokowca na Słowacji, tak przy okazji jak juz bedziecie w Pieninach.Mysle,że warto to zobaczyc. Kłopot z takimi wyjazdami jest jeden: za mało czasu i za dużo rzeczy do zobaczenia. Rejon Pienin ma to do siebie, że tam można siedzieć i dwa tygodnie a wszystkich ciekawych miejsc i ciekawych tras nie zobaczyć. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No, to temat zamknięty. Z ponad 10 osób zostały się 3 włącznie ze mną, reszta sie wykruszyła niestety. Załatwiony nocleg u mojej rodziny w Zakopanym. W Pieninach spędzimy tylko jeden dzien, Sromowce - 3 Korony, i zejscie do Krościenka. Potem walimy na Zakopane i 3 dni chodzenia po Tatrach. Planuje tez wyjazd motorem do Starego Smokowca, dojechać do Strbskiego Plesa ta piękną trasą widokową. (co zreszta Horb powiedział, jechalismy tam kolażówkami, Piąknie :biggrin: ) No, to oby tylko nie padało :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Sorry Situ. Planowałem, że pojadę ale niestety w sobotę zaliczyłem w deszczu 20m szlifa i jestem chwilowo uziemiony :banghead: Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się pojechać. Bawcie się dobrze :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) ech.... predkosci i temat jak w sam raz dla mnie... okolice super - dawno nie bylem juz bym sie pakowal ... ale wyjechac dalbym rade dopiero po 12tej raczej... samemu slaba motywacja doganiac Was w ruchu weekendowym po poludniu... zostawcie mi jakis kontakt do siebie - moze kom jakis jakbym sie jutro do poludnia zlamal i sprobowal dojechac ... Edytowane 18 Czerwca 2009 przez tls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 ech.... predkosci i temat jak w sam raz dla mnie... okolice super - dawno nie bylem juz bym sie pakowal ... ale wyjechac dalbym rade dopiero po 12tej raczej... samemu slaba motywacja doganiac Was w ruchu weekendowym po poludniu... zostawcie mi jakis kontakt do siebie - moze kom jakis jakbym sie jutro do poludnia zlamal i sprobowal dojechac ... Niestety z powodu ulew i temperatur w okolicach 6 stopni odwołalismy wyjazd w ostatniej chwili. W Zakopanym leje i nie chce przestać. Niestety póki sie ten gówniany czerwiec nie skonczy nie ma co planować żadnych dłuzszych wycieczek. Dopiero w sierpniu będe cos planował, bo w lipcu ide na 2 tygodnie wolnego i niestety do sanatorium bo słabo ze zdrowiem, i musze potem odpracowac. Mam nadzieje ze sierpien bedzie bardziej stabilny, i ze nie nadziejemy się na deszcze. Jakby co to napisz na gg 4292996, bede cie miał na czarnej liście i bedziem sie ustawiac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi