Skocz do zawartości

Wyjazd w Pieniny/Tatry z nutką turystyki pieszej

Situ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt, trasa bardzo ładna...2 lata temu miałam możliwość przedreptania. :icon_biggrin:

Prosiłbym powoli o potwierdzenie kto jedzie.

Musze co najmniej tydzien wcześniej zaklepac nocleg, bo później cepry sie zjadą i nie znajdziem miejscówki.

[email protected]

witam serdecznie,

masz juz gotowy plan wyjazdu?

planuje jechac w tym kierunku, do znajomych w Kacwinie, może bym dołączył do grupy?

Na razie to nie wiem ile osób jedzie, więc jeszcze nie planowałem. Jutro moze sie wyklaruje.

Myslałem tak: Wylecieć z Wawy, zabrać ludków z Garwolina, potem na Dęblin, Sandomierz, Połaniec, Koszyce, Brzesko, Bochnie, Limanową Krościenko i na Sromowce Niżne.

Jutro mamy lecieć wspólnie do Kazimierza i bedziem obgadywać

Ja również jednak nie dam rady. Może uda się Was tam w sobote odwiedzić jak będziecie leczyć zakwasy po spacerze :biggrin:

"Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts

Będę sledził wasze uzgodnienia.

A przy okazji, może polecił bym wam ,wyjazd do Starego Smokowca na Słowacji, tak przy okazji jak juz bedziecie w Pieninach.Mysle,że warto to zobaczyc.

Kłopot z takimi wyjazdami jest jeden: za mało czasu i za dużo rzeczy do zobaczenia. Rejon Pienin ma to do siebie, że tam można siedzieć i dwa tygodnie a wszystkich ciekawych miejsc i ciekawych tras nie zobaczyć.

"Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts

No, to temat zamknięty.

Z ponad 10 osób zostały się 3 włącznie ze mną, reszta sie wykruszyła niestety.

Załatwiony nocleg u mojej rodziny w Zakopanym.

W Pieninach spędzimy tylko jeden dzien, Sromowce - 3 Korony, i zejscie do Krościenka.

Potem walimy na Zakopane i 3 dni chodzenia po Tatrach.

Planuje tez wyjazd motorem do Starego Smokowca, dojechać do Strbskiego Plesa ta piękną trasą widokową.

(co zreszta Horb powiedział, jechalismy tam kolażówkami, Piąknie :biggrin: )

No, to oby tylko nie padało :icon_exclaim:

ech.... predkosci i temat jak w sam raz dla mnie...

okolice super - dawno nie bylem

juz bym sie pakowal ...

ale wyjechac dalbym rade dopiero po 12tej raczej...

samemu slaba motywacja doganiac Was w ruchu weekendowym

po poludniu...

zostawcie mi jakis kontakt do siebie - moze kom jakis

jakbym sie jutro do poludnia zlamal i sprobowal dojechac ...

Edytowane przez tls

ech.... predkosci i temat jak w sam raz dla mnie...

okolice super - dawno nie bylem

juz bym sie pakowal ...

ale wyjechac dalbym rade dopiero po 12tej raczej...

samemu slaba motywacja doganiac Was w ruchu weekendowym

po poludniu...

zostawcie mi jakis kontakt do siebie - moze kom jakis

jakbym sie jutro do poludnia zlamal i sprobowal dojechac ...

Niestety z powodu ulew i temperatur w okolicach 6 stopni odwołalismy wyjazd w ostatniej chwili. W Zakopanym leje i nie chce przestać.

Niestety póki sie ten gówniany czerwiec nie skonczy nie ma co planować żadnych dłuzszych wycieczek.

Dopiero w sierpniu będe cos planował, bo w lipcu ide na 2 tygodnie wolnego i niestety do sanatorium bo słabo ze zdrowiem, i musze potem odpracowac. Mam nadzieje ze sierpien bedzie bardziej stabilny, i ze nie nadziejemy się na deszcze.

Jakby co to napisz na gg 4292996, bede cie miał na czarnej liście i bedziem sie ustawiac.

Pozdrawiam