Dorkaa Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Witam,Jestem"swiezutkim nabytkiem" tego forum wiec na poczatek witam wszystkich :buttrock: Obecnie jestem w trakcie robienia prawka kat.A i powoli chcialabym sie rozejrzec za dwoma kólkami (cztery juz szczesliwie posiadam :smile2: ).Stad i moj post. Czy mozecie doradzic mi co bylo by dobre na poczatek?Dodam, ze jestem niewysoka (160cm), wiec to nie moze byc duza i ciezka maszyna.No i oczywiscie cenowo bez szalenstw :ehz: Pozdr.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Witam nowego usera ,polecam poszperać w archiwumk ,temat setki razy przerabiany Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorkaa Opublikowano 8 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Dzieki, "rozejrze" sie w archiwalnych postach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 witam na forum i po co Ci motocykl ja Ci moge swój oddać :twisted: za niewielka przysługą oczywiscie :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi