Icea_PL Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Oki różnica jest. Chodziło mi o to ze takie furki nie są za silne dla 14 latków. A co do jzdy na miscie to nie chodzi o siłe tylko o rozsądek. Oto wlasnie mi chodzilo. Sorka wyrazilem to zlymi slowami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Oki różnica jest. Chodziło mi o to ze takie furki nie są za silne dla 14 latków. A co do jzdy na miscie to nie chodzi o siłe tylko o rozsądek. Oto wlasnie mi chodzilo. Sorka wyrazilem to zlymi slowami. Chodzi o to że takie młode łby mają trochę niepoukładane pod kopułką. Ja jednnak nie pozwalałbym im śmigac maszynką która jest dużo za duża i za silna i która aż korci żeby poszpanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 No moim zdaniem tez chodzi o łeb. Bo nie jeden robiac prawko A1 lub A siedzi pierwszy raz na motorze a taki 15 latek jeździ od kilku lat i technike ma opanowaną nieźle. Ja sam sie troche siebie boje bo tez odkrecam nieźle (jak na motorower) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi