Notturno SV Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 hej zastanawiam sie czy da sie jakos rozmiar kasku zmniejszyc bo w modelu ktorego uzywalem rozmiar skorupy dla wszstkich rozmiarow jest ten sam (hjc cs12) dobrze mi slurzyl a posiadam juz nowy i zastanawialem sie czy go nie przystosowac dla mej kobiety :) moze ktos juz sie z czyms takim spotkal i wie co i gdzie zrobic a jak by jeszcze przyblizyl cene bylbym wdzieczny :) wiem ze temat niektorym moze wydac sie durny ale jestem ciekaw waszych opini :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 hej zastanawiam sie czy da sie jakos rozmiar kasku zmniejszyc bo w modelu ktorego uzywalem rozmiar skorupy dla wszstkich rozmiarow jest ten sam (hjc cs12) dobrze mi slurzyl a posiadam juz nowy i zastanawialem sie czy go nie przystosowac dla mej kobiety :) moze ktos juz sie z czyms takim spotkal i wie co i gdzie zrobic a jak by jeszcze przyblizyl cene bylbym wdzieczny :) wiem ze temat niektorym moze wydac sie durny ale jestem ciekaw waszych opini :) .Temat trochę dziwny.Skorupy występuja w 2 rozmiarach, ale chyba gra nie jest warta świeczki i koszt przeróbki bedzie zbyt duży,poza tym nie sprzedają wypełnienia kasków HJC osobno,lepiej do kupić dla lubej, nowy dopasowany kask za 300 zł będzie lebszy niż kombinowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 byc moze i tak bedzie prosciej ale jestem poprostu ciekaw czy cos takiego jest wykonalne :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 byc moze i tak bedzie prosciej ale jestem poprostu ciekaw czy cos takiego jest wykonalne :) Gruba kominiarka na leb i juz :bigrazz: pzdr kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi