TomekL Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witka na stronie http://www.dinven.com/page.php/1/0/show/9/ pojawiła się wreszcie nowa oferta treningów na torze Poznań. Ja jeździłem z nimi już 5 razy i mogę z czystym sumieniem polecić. Super organizacja i atmosfera :) Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Wie ktoś coś o treningach organizowanych przez firmę na torze Spreewaldring pod Berlinem :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Wie ktoś coś o treningach organizowanych przez firmę na torze Spreewaldring pod Berlinem :icon_question: Miały byc w zeszłym roku, ale z braku zainteresowania się nie odbyły. Z tego co wiem, to na ten rok nie są planowane. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi