Karol_2000 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam, chciałem spytać co ile czasu lub po jakim przebiegu zmienia się olej w lagach ?, czy w starym oleju znajdują się opiłki wytworzone podczas pracy zawieszenia i może to uszkodzić simeringi ? Jaki olej jest fabrycznie zalany do yamahy r6 2004 rok lub o jakich parametrach najlepiej zalać ? Chodzi mi głównie o to czy go zmieniać czy nie i co ile ?, pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 sam wlasnie sie do tego przymierzam, kupilem juz nawet olej. jego gestosc jaka jest potrzebna i co ile powinienes go wymieniac znajdziesz w serwisowce, mysle ze do pobrania na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_2000 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 sam wlasnie sie do tego przymierzam, kupilem juz nawet olej. jego gestosc jaka jest potrzebna i co ile powinienes go wymieniac znajdziesz w serwisowce, mysle ze do pobrania na stronie. Właśnie nie mogę nic o tym znaleźć w ściagniętej serwisówce, ma mi przyjść jeszcze serwisówka heynes i tam zobaczę, w polskiej instrukcji też nic o tym nie znalazłem niestety, w razie czego zadzwonię do serwisu yamahy i może tam powiedzą co wlewają, tak czy tak pewnie trzeba zmieniać i to najlepiej co 2 lata, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi