Stefanek Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 skoro tak to widzisz to masz:spalanie od 4,5 do 8 litrów - zależy jak lubisz odkręcić w mieście między światłamiturystyka - możliwa choć wolniejszaw mieście - rewelacjastyl - ponad wszystkie motocyklecenowo - tutaj gorzej wygląda triumph - nie wspomnę o akcesoriachcyferki to se przeczytasz w specyfikacjizakręty - fajnie ale nie na metzelerach - proponuję pirelli sport demon Zgadzam się! Chociaż moje największe średnie spalanie to 5,1 l/100 km (liczone od tankowania do tankowania). To przy przelocie autostradą w dwie osoby z bagażem - tak cały czas 140 - 160 km/h (z oryginalną szybą z fabrycznego katalogu idzie lekko do 170 - dalej trzeba się długo rozpędzać). Metzelery faktycznie są trochę "drewniane", ale za to starczyły mi na trzy sezony (27 tys. km). Dlatego na wymianę kupiłem dokładnie takie same gumy, jak montowane fabrycznie. Pirelki pewnie po jednym sezonie do wymiany.A co do przedmówcy... Najważniejsza różnica to taka, że w dziewięćsetkach od 2008 roku nie ma już gaźników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi