Młody Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Cytuję z Grupy - Południe. "Witam wczoraj w nocy ktos ukradl mi z pod bloku w Krakowie Kawasaki ZXR 250 . Trzy kolory :zielono,niebiesko,bialy! ma kilka otarc zwlaszacza po prawej stronie, sa dosc glebokie. Lezal delikatnie. Podaje numer ramy: ZX250A002397. Rok prod. 1990. Nic wiecej w tej chwili nie przychodzi mi na mysl... Jestem zalamna. Jesli by ktos cos gdzies. podje gadu 469288. Chociaz wiem ze szanse na odnalezienie sa marne nie poddaje sie.Pozdrawiam i dodaje zdjecie" Motocykl raczej rzadki więc może nieco łatwiej będzie namierzyć, gdy pójdzie na części. http://img25.imageshack.us/img25/4845/fotowpj.jpg Edytowane 13 Maja 2009 przez Młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeme Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Link coś nie śmiga... Dalej to samo... Edytowane 13 Maja 2009 przez przeme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Poprawione - powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 na czesci raczej nie pojdzie bo raz ze sprzet stary a dwa ze w polsce moze kilka takich jezdzi. i raczej zadni "profesjonalsci" tego nie ukradli bo nie oplacalo by sie im, raczej to jakies dresy spod bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Obstawiam, że za jakiś czas ktoś na jakiejś wiosce w Polsce będzie nim śmigał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi