Tazzman Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1305382 Cena (brutto): 33 800 PLN / 7 730 EUR (do negocjacji) Typ: Sportowy Informacje: Rok produkcji: 2007, Data rejestracji: 03/2008, Przegląd: 03/2001, Ubezpieczenie: 03/2010, 10 000 km, Moc: 185 KM (136 kW), Pojemność skokowa: 1000 cm3, benzyna, niebieski-metallic, Rodzaj napędu: Łańcuch, Dodatkowe wyposażenie: elektryczny starter Dodatkowe informacje: sprowadzony, bezwypadkowy, zarejestrowany w Polsce, pierwszy właściciel Opis pojazdu: Sprzedam jedyny w Polsce motocykl Suzuki GSX-R 1000 k7 (GSXR 1000k7) w malowaniu RIZLA. Motocykl sprowadziłem w 2008 roku z USA i jestem jego pierwszym właścicielem. Motocykl był kupiony w salonie w Michigan z wystawy z przebiegiem 0 mil w oryginalnym kolorze ceglasto czarnym. Motocykl w początkiem roku przeszedł odmianę pod wpływem natchnienia i został pomalowany na RIZLA. NA żywo prezentuje się naprawdę świetnie, jak i również jego stan techniczny oceniam na idealny. Obecnie wymienione zostały opony na nowe Pirelli Diablo Super Corsa PRO (komplet) i po 14.05 zaczynam jazdę na nowym ogumieniu. Malowanie zostało wykonane przez profesjonalnego lakiernika, bak oraz zadupek pomalowane są bezbarwnym lakierem, reszta jak w oryginale naklejona. W tym tygodniu mam również zamiar obkleić ranty felg na żółto. Motocykl posiada również układ Yoshimura TRC Carbon (RACE ONLY) z wyrzuconym katalizatorem (sprzedaje przejściówki "Y"zamiast katalizatora w cenie 420 zł za sztukę z wysyłką) Wydech powoduje efekt basowego brzmienia na niskich obrotach, świetnego brzmienia na wysokich i strzałów z wydechów w czasie zejścia z obrotów. Cena za wydech w Polsce obecnie jest na poziomie ok 3000 zł, przejsciówki natomiast z Leo Vince (pasują jako jedyne) kosztują ok 250 Euro. Dodatkowo motocykl zaopatrzony jest również w immobiliser zbliżeniowy przeciwko złodziejom. Patent ten jest w ogóle niespotykany. Możesz zostawić kluczyki w stacyjce i jeśli nie ma Cię w pobliżu 10m (mruga wtedy dioda, że jest uzbrojone) to nikt nie odpali sprzęta. Kartę zbliżeniową noszę na smyczy. Same dodatki wyceniam na około 3500 zł na chwilę obecną. Sprzedaję sprzęta, gdyż się zakochałem..... w najnowszej R1 Motorem chciałem pojeździć do końca tego sezonu, jednak po przejachaniu się w Y... jednoślad Tomarg w Krakowie, doszedłem do wniosku, że muszę mieć tego szatana Cena podlega lekkiej negocjacji, jednak proszę nie dzwonić i przez telefon pytać na dzień dobry czy zejdę np do 30,000 bo takie rzeczy to nawet w Erze nie ma Motocykl naprawdę jest jedyny w swoim rodzaju i drugiej takiej sztuki nie znajdziesz w Polsce, być może i na świecie. Jako GRATIS dodaję nakładkę na siedzenie również w malowaniu RIZLA. Motocykl mam wprowadzony do działalności, więc sprzedającemu wystawiam fakturę. Kontakt 785 903 785 [email protected] Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Prawdziwe cudo. Opis miejscami jak z przyszlosci :D Myslalem o takim, ale te 185 kucy pewnie by mi sie szybko znudzilo, a wiesz nie mam kasy, aby sprzety zminiac co rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Prawdziwe cudo. Opis miejscami jak z przyszlosci :D Myslalem o takim, ale te 185 kucy pewnie by mi sie szybko znudzilo, a wiesz nie mam kasy, aby sprzety zminiac co rok. Masz racje jeden sezon i już byś chciał Y2K-a więc odrazu go kup albo zastanów się nad Dogem Tomahawkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi