Skocz do zawartości

Honda VT700c z 1986r.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

zakładam nowy temat bo w poprzednim wątku mógł umknąć uwadze.

jak w temacie - poszukuję serwisówki do Hondy VT700c z 1986r. wiem, że istnieje Clymera, która pokrywa roczniki 1983-1987. wiem też, że jest gdzieś firmowa. niestety wszystkie są szalenie ciężkie do zdobycia. sprawdzałem też wszystkie odnośniki na tym forum, wszystkie spisy serwisówek i torrenty. niestety nie ma do mojego modelu.

podobno silnik z 84 jest ten sam w 86 (ale nie jest to informacja sprawdzona) więc póki co posiłkuję się tą instrukcją z lat 83-85 do vt700. wolałbym jednak korzystać z tej przeznaczonej konkretnie do mojego rocznika.

jeśli ktoś widział i wie, to bardzo proszę o wspomożenie.

mój mail w razie czego: [email protected]

pozdrawiam!

hoder

Witam!

zakładam nowy temat bo w poprzednim wątku mógł umknąć uwadze.

jak w temacie - poszukuję serwisówki do Hondy VT700c z 1986r. wiem, że istnieje Clymera, która pokrywa roczniki 1983-1987. wiem też, że jest gdzieś firmowa. niestety wszystkie są szalenie ciężkie do zdobycia. sprawdzałem też wszystkie odnośniki na tym forum, wszystkie spisy serwisówek i torrenty. niestety nie ma do mojego modelu.

podobno silnik z 84 jest ten sam w 86 (ale nie jest to informacja sprawdzona) więc póki co posiłkuję się tą instrukcją z lat 83-85 do vt700. wolałbym jednak korzystać z tej przeznaczonej konkretnie do mojego rocznika.

jeśli ktoś widział i wie, to bardzo proszę o wspomożenie.

mój mail w razie czego: [email protected]

pozdrawiam!

hoder

http://www.motopublica.pl/

Nie kombinuj wejdź tu ,zamów ,kup-ja mam o d nich cena jakieś 120pln ,pokrywa oba modele od 82r do 89r

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

już patrzyłem, ale jak wszędzie nie mają na stanie i czekać trzeba nawet ponad miesiąc, co mi się nie bardzo uśmiecha. nawet w sklepach które twierdzą, że mają okazuje się, że właśnie miesiąc czekania obowiązuje. to trochę tak jakbym sobie ze stanów sprowadził...

w przypływie rozpaczy napisałem nawet do gościa który jakiś czas temu kupił na allegro, ale się nie odezwał - widać była mu jednak potrzebna ;)

Ja mam Clymera do '86-87, te wcześniejsze 84-86 trochę się jednak różniły.

Pozdro dla VT700 '86 od VT 700 '87 :bigrazz:

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...

Ja też mam tą serwisówkę ,mam też odbity na xero dział o silniku jak chcesz mogę ci wysłać bo jest mi zbyteczny,w sumie sama książka też mi już bardzo potrzebna nie jest bo przesiadłem się na moto :crossy: europejskie ale jescze sobie ją na jakiś czas zostawie a części które sprzedaje na alledrogo i nie tylko, do tej szedoły nie zostało mi zbyt wiele.Jak będziesz miał jakiś problem to odezwij się do mie w miarę możliwości pomogę ,znam dość dokładnie model 0d 82-85r oraz szedołe 1100 od 87r bo i taką kiedyś 2 lata miałem :banghead: .

Edzio, a co masz na sprzedaż do VT700?

No i co to za walenie głową w mur, to fstyd mieć cienia 1100? :P

W sumie nie wstyd ale dużo na niej straciłem,Bardzo źle mi się nią jeździło :banghead: i okazało się że jej licznik kręci się już 2-gi i wbrew panującym opiniom o tym sprzęcie silnik przy 160tysiach się zaczoł kończyć :lapad: .A co do części to mamaukcje na Alledrogo też pod nazwą Edzio31 i deko mi jeszcze zostało ale o szczeguły musisz pytać telefonicznie.

i okazało się że jej licznik kręci się już 2-gi i wbrew panującym opiniom o tym sprzęcie silnik przy 160tysiach się zaczoł kończyć

Czyli wg Twojego opisu to było 1'160'000km- tak? Po milionie kmów to chyba miał prawo się kończyć :P

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...