Hoder Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam! zakładam nowy temat bo w poprzednim wątku mógł umknąć uwadze. jak w temacie - poszukuję serwisówki do Hondy VT700c z 1986r. wiem, że istnieje Clymera, która pokrywa roczniki 1983-1987. wiem też, że jest gdzieś firmowa. niestety wszystkie są szalenie ciężkie do zdobycia. sprawdzałem też wszystkie odnośniki na tym forum, wszystkie spisy serwisówek i torrenty. niestety nie ma do mojego modelu. podobno silnik z 84 jest ten sam w 86 (ale nie jest to informacja sprawdzona) więc póki co posiłkuję się tą instrukcją z lat 83-85 do vt700. wolałbym jednak korzystać z tej przeznaczonej konkretnie do mojego rocznika. jeśli ktoś widział i wie, to bardzo proszę o wspomożenie. mój mail w razie czego: [email protected] pozdrawiam! hoder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam! zakładam nowy temat bo w poprzednim wątku mógł umknąć uwadze. jak w temacie - poszukuję serwisówki do Hondy VT700c z 1986r. wiem, że istnieje Clymera, która pokrywa roczniki 1983-1987. wiem też, że jest gdzieś firmowa. niestety wszystkie są szalenie ciężkie do zdobycia. sprawdzałem też wszystkie odnośniki na tym forum, wszystkie spisy serwisówek i torrenty. niestety nie ma do mojego modelu. podobno silnik z 84 jest ten sam w 86 (ale nie jest to informacja sprawdzona) więc póki co posiłkuję się tą instrukcją z lat 83-85 do vt700. wolałbym jednak korzystać z tej przeznaczonej konkretnie do mojego rocznika. jeśli ktoś widział i wie, to bardzo proszę o wspomożenie. mój mail w razie czego: [email protected] pozdrawiam! hoder http://www.motopublica.pl/ Nie kombinuj wejdź tu ,zamów ,kup-ja mam o d nich cena jakieś 120pln ,pokrywa oba modele od 82r do 89r Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoder Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 już patrzyłem, ale jak wszędzie nie mają na stanie i czekać trzeba nawet ponad miesiąc, co mi się nie bardzo uśmiecha. nawet w sklepach które twierdzą, że mają okazuje się, że właśnie miesiąc czekania obowiązuje. to trochę tak jakbym sobie ze stanów sprowadził... w przypływie rozpaczy napisałem nawet do gościa który jakiś czas temu kupił na allegro, ale się nie odezwał - widać była mu jednak potrzebna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ja mam Clymera do '86-87, te wcześniejsze 84-86 trochę się jednak różniły. Pozdro dla VT700 '86 od VT 700 '87 :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ja też mam tą serwisówkę ,mam też odbity na xero dział o silniku jak chcesz mogę ci wysłać bo jest mi zbyteczny,w sumie sama książka też mi już bardzo potrzebna nie jest bo przesiadłem się na moto :crossy: europejskie ale jescze sobie ją na jakiś czas zostawie a części które sprzedaje na alledrogo i nie tylko, do tej szedoły nie zostało mi zbyt wiele.Jak będziesz miał jakiś problem to odezwij się do mie w miarę możliwości pomogę ,znam dość dokładnie model 0d 82-85r oraz szedołe 1100 od 87r bo i taką kiedyś 2 lata miałem :banghead: . Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Edzio, a co masz na sprzedaż do VT700? No i co to za walenie głową w mur, to fstyd mieć cienia 1100? :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Edzio, a co masz na sprzedaż do VT700? No i co to za walenie głową w mur, to fstyd mieć cienia 1100? :P W sumie nie wstyd ale dużo na niej straciłem,Bardzo źle mi się nią jeździło :banghead: i okazało się że jej licznik kręci się już 2-gi i wbrew panującym opiniom o tym sprzęcie silnik przy 160tysiach się zaczoł kończyć :lapad: .A co do części to mamaukcje na Alledrogo też pod nazwą Edzio31 i deko mi jeszcze zostało ale o szczeguły musisz pytać telefonicznie. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 i okazało się że jej licznik kręci się już 2-gi i wbrew panującym opiniom o tym sprzęcie silnik przy 160tysiach się zaczoł kończyć Czyli wg Twojego opisu to było 1'160'000km- tak? Po milionie kmów to chyba miał prawo się kończyć :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoder Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 no to jak ktosik ma to poproszę jakiekolwiek części serwisówki na maila. będę bardzo wdzięczny. w razie czego napiszcie na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Hoder, dopiero teraz zobaczyłem, że jesteś z Poznania :D Może chcesz mieć całą skserowaną? :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoder Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 no jasne! wyznacz czas i miejsce i się dogadamy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Prawdopodobnie jakoś w przyszłym tyg, aczkolwiek nie wiem czy nie jeszcze następnym, bo mam sporo roboty. Pozdro. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoder Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 spoko. będę czekał na informację. w razie czego na maila odpowiadam praktycznie od razu. oczywiście podjadę gdzie będzie trzeba w razie czego :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi