Gość rasta120795 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam.Mam problem ktury motor jest lepszy,wytrzymalszy,szybszy itp.I jeszcze jedno ile kosztuje Jawa robby 50 i jaki ona ma silnik.Jakiegoś chinola czy czeski może jaki? Prosze o wmiare szybki informacie z góry dzięki. Czy te dwa model mają taki sam silnik bo słyszałem że identyczny. prosze o odpowiedz. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Te dwa motory mają taki sam silnik, a jawa robby chyba też ma taki sam silnik, ale pewien na stówe nie jestem. Bo nie słyszałem o czeskim silniku pięćdziesiątce w czterosuwie Ps. który, a nie "ktury" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rasta120795 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Dobra dzięki a który jest lepszy Ogar r czy Chopper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek1905 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Dobra dzięki a który jest lepszy Ogar r czy Chopper no na pewno ogar ale z wyglądu chopper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi