frafel1 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 mnie test się podobał ;] co do tych maszyn to brał bym gixa [ I wcale nie ma wydechów jak rogale] . Co do reszty to wiadomka , klasa sama w sobie . No ale ten lakier bialo niebieski ... echh :D pozdrawiam pomysłodawców takiego testu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliszczynski Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Ogólnie...Kapitalny test. Głównie ze względu na to, że zrobiony na torze i śmigali kierowcy mający pojęcie o tego typu sprzętach. Nie jest to test w stylu Świata Motocykli gdzie pan "redaktor" pojeździ po ulicy i powie że motur ma dwa koła i zapie**ala. Tyle to ja wiem i bez czytania ŚM. W waszym teście zwracałem uwagę głównie na wypowiedzi Badziaka i ucieszyłem się że nie robi loda Suzuki. Facet obiektywnie wszystko ocenił. Jest jednak coś co powinniście zmienić. Operator i montażysta do pieca. Operator mimo braku umiejętności nastrzelał trochę fajnych ujęć ale montażysta skutecznie je udupił. Najmijcie profesjonalistów bo szkoda tyle tracić. Ale i tak wielki plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 W waszym teście zwracałem uwagę głównie na wypowiedzi Badziaka i ucieszyłem się że nie robi loda Suzuki. Facet obiektywnie wszystko ocenił. A co to było jak nie chwalenie Gixa? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 bardzo fajny test, oby więcej takich a napewno z każdym następnym będzie coraz lepiej. Dobrze obejrzeć profesjonalistów i posłuchać opinii. Mam tylko jedno małe zastrzeżenie co do terminologii. Z pewnością wiecie sporo o motocyklach dlatego drażniło mnie, że o nowy silnik R1 nazwaliście "big bang", podczas gdy jest to tylko chwyt marketingowy ludzi z Yamahy. Ale nie czepiając się, ogólnie OK - czekam na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) co do tematu to erlan jak nic dzwiek mnie powala :D stylistyka jak dla mnie piekna :D a co kolegi co zalorzyl temat sprytna reklama portalu :) ja tez zareklamuje a co tam :) linka mam w sygnaturze Edytowane 22 Maja 2009 przez Notturno SV Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi