wrath Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Witam Mam taki problem że kompletnie nie zam się na kaskach :roll: Znalazłem ostatnio całkiem fajny kask firmy Airoh, ale nie wiem czy jest wart uwagi. Dlatego też proszę o opinię bardziej doświadczonych forumowiczów :buttrock: http://www.uhma-bike.pl/akcesoria_szczegol...ly.php?id=10409 Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 kask fajny już z lepszych tylko że na allegro jest "Kup Teraz" za 650 zł to 100 taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrath Opublikowano 5 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Jeden z lepszych?Jak widzisz są tal lepsze... i dużo droższe :buttrock: Ale chyba szczękowe są w ogóle droższe od integralnych prawda? Tak czy inaczej podoba mi się ale co do jego właściwości to nie mam o nich zielonego pojęcia. Może ma ktoś taki kask i mógłby mi powiedzieć coś więcej na jego temat? Proces kupna motocykla zzamierzam zacząć od zakupu kasku :mrgreen: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Też chciałem kupic Mathise lub coś z nowszych modeli Airoha , ale niestety w Uhma nie mieli i nie bardzo potrafili powiedziec kiedy cos dostaną.Kupiłem AGV GT Open.Fajny jest.... ;) Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Na temat tego kasku pisałem już z tuzin razy .... więc sory poszukaj w wyszukiwarce ...650zł to chyba żadna okazja :mrgreen: ale te zamieszanie z kursem euro mogło zmienić poziom cen od zeszłego roku. Zajrzyj na stronkę Uhma-bicke są oni importerem tego garnucha. ZbychoXJR1300 www.jim.siedlce.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi