Buldoczka Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) http://www.saab-gt.pl/rajdy-krosinko-2009-zaproszenie Koleżanka motocyklistka z Mosiny rozmawiała z organizatorem, który poprosił by przyjechali motocykliści i poprowadzili cały konwój samochodów zabytkowych + blokada ulic. Myślę, że to może być dobra zabawa, więc się wybieramy. Dołączycie? Trasa przejazdu podana przez organizatora: 11:00 wyjazd z Krosinka, przejazd przez Mosinę, Rogalinek, Rogalin, Kórnik, Jeziory wielkie, Zaniemyśl, 12:30 - 13:00 postój nad jeziorem, parking leśny Łękno, 13:10 przejazd przez Luciny, Czmoń, Radzewo, Radzewice, Rogalin, 14:00 Mosina :cool: :smile: Edytowane 7 Maja 2009 przez Buldoczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 http://www.saab-gt.pl/rajdy-krosinko-2009-zaproszenie Koleżanka motocyklistka z Mosiny rozmawiała z organizatorem, który poprosił by przyjechali motocykliści i poprowadzili cały konwój samochodów zabytkowych + blokada ulic. Myślę, że to może być dobra zabawa, więc się wybieramy. Dołączycie? Trasa przejazdu podana przez organizatora: 11:00 wyjazd z Krosinka, przejazd przez Mosinę, Rogalinek, Rogalin, Kórnik, Jeziory wielkie, Zaniemyśl, 12:30 - 13:00 postój nad jeziorem, parking leśny Łękno, 13:10 przejazd przez Luciny, Czmoń, Radzewo, Radzewice, Rogalin, 14:00 Mosina :cool: :smile: Witam. Rozważamy, rozważamy... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buldoczka Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Jeszcze w uzupełnieniu dodam, że po drodze będzie przystanek w domu dziecka - dla dzieciaków frajda zobaczyć tyle pięknych maszyn. AAA i jeszcze będzie pyszny domowy placek drożdżowy jak u mamy. Lecę czyścić chromy :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaximusPL Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 hmmm podjadę ... ktoś z Poznania poleci tam ? może sie gdzieś umówimy na stacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfts Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ossssz kurde za późno doczytałem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaximusPL Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 a jak było ? Ja nie dojechałem utknąłem w salonie HD - jazdy testowe nie było chętnych i jeździłem godzinkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) Witam. Niestety mnie się udało tylko na chwilę przyjechać do Mosiny (ale dwie inne osoby + dziecko od nas były na całości). Samochody PIĘKNE. Chyba nie tylko na mnie zrobił wrażenie Saab Sonett w pięknym pomarańczowym kolorze :) A Syrenki to był bardzo miły akcent, tym bardziej że do niedawna ujeżdżałem jeszcze swoją :) ('78 i tylko 14500km oryginalnego przebiegu!!!) Impreza bardzo fajna, oby się rozwijała. Wczoraj na TVP 3 była krótka relacja z tego zlotu. Pozdrawiam i do zobaczenia. Edytowane 11 Maja 2009 przez Zmucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buldoczka Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) Impreza była sympatyczna, ten pomarańczowy Saab rzeczywiście piękny. Było nas kilku motocyklistów, trasa całkiem przyjemna. Przystanek w domu dziecka to dla dzieci była frajda, a kilkoro załapało się na małą rundkę motocyklem :crossy: . Nad jeziorem Łękno dłuższy odpoczynek i pyszne ciasta domowej roboty. Po powrocie do Mosiny organizator zafundował obiad motocyklistom. Dalszy ciąg imprezy w Krosinku: władze Mosiny wręczyły nagrody za najpiękniejsze auto, koncertował zespół STREFA ZERO. Na całej trasie blokowaliśmy skrzyżowania i ronda żeby parada mogła przejechać jednym ciurkiem. Było nas trochę mało, ale daliśmy radę :clap: Organizator, bardzo miły człowiek, dziękuje motocyklistom za pomoc :notworthy: http://www.youtube.com/watch?v=NPnkdZoE6BI http://picasaweb.google.pl/Buldoczka/SAABY...nko9Maja200902# Edytowane 11 Maja 2009 przez Buldoczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basiula400 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam!!! Się działo a ta pomarańczka była zacna mmmmm (i mam tu na myśli samochód a nie jak mik to zarzucano , kierowce ) ;)...... Tylko teraz trza oszczędzać Hondę..... ech uszczelniacze... Raz jeszcze witam! Tu szalona Basiula :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buldoczka Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witaj Basiula, działo się dzięki Tobie :clap: Jeszcze parę linków na zdjęcia i filmiki z imprezy http://www.saab-gt.pl/rajdy-krosinko-2009-galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Witam. I moich kilka zdjęć: Zdjęcia SAAB'ów Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basiula400 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Cholera ja jak zwykle nie obejrzę zdjęć :/ Weekend się zaczął, a ja zamiast na zlocie będę siedziała w domu i czekała w daaaalszym ciągu na uszczelniacze ... :( Ale jak tylko mi doślą to jak wybyję z domu to tak szybko nie wrócę... :crossy: Honda już też rwie się do jazdy.... :) Pewnie nie wytrzymam i tak gdzieś runde walnę , ale szkoda mi tych teleskopów... :icon_rolleyes: Buldoczka dzięki Wam też się działo ,a nie tylko dzięki Basiuli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi