tomek12 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 witam mam pytanie co było by lepiej kupić jawa 50 czy ogara 200 lub ogara 205 osobiście jawa z wyglądu bardziej mi się podoba niż ogar :icon_question: jeśli możecie to napiszcie wady i zalety tych motorów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm666 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Hmm minęło 6 dni od napisania posta, ale może to przeczytasz. "Troszkę" tych pierdzikółek miałem i zdecydowanie polecam jawę 50. Jest ona po prostu solidniejsza (popatrz na manetki, klamki, obręcze kół, itp). Jawowski silnik 223 jest mocny, ale ma czasem fochy. Lepszy pod względem niezawodności jest 023 montowane w romkach 205, no ale zbyt szybkie one nie są... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi