Michael Jordan Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Cześć, dostałem partyjkę naklejek do rozprowadzenia w naszym regionie, więc zapraszam każdego, kto chce mieć naklejki dla siebie lub do rozdania w nieco większej ilości. Oczywiście wchodzi w grę również wysyłka pocztą. Piszcie proszę na adres: jordan(kropka)mezyk(maupka)wp(kropka)pl lub na PW Niech moc koni mechanicznych będzie z Wami ;) MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witaj, mam dostęp do większej liczby radomskich skuterzystów. Jeśli i im się należą naklejki, chętnie zajmę się dystrybucją w tych kręgach. Odebrałbym od ciebie najlepiej w piątek, bo wtedy odbiera sprzęt od lekarza. To już wyślę ci PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Przepraszam, nie dopowiedziałem jeszcze jednej rzeczy: obecnie dostęp do neta mam między 730 a o 18 i tylko sporadycznie w innych godzinach, więc bardzo proszę się nie denerwować jeśli nie macie odpowiedzi natychmiast - na pewno przeczytam wiadomości i się odezwę, tylko może dopiero rano. Pozdrawiam MJ PS. pierwszych 30 naklejek już poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Witaj, mam dostęp do większej liczby radomskich skuterzystów. Jeśli i im się należą naklejki, chętnie zajmę się dystrybucją w tych kręgach. Odebrałbym od ciebie najlepiej w piątek, bo wtedy odbiera sprzęt od lekarza. To już wyślę ci PW. ogólnie naklejki są dla wszystkich, trzeba je naklejać w widocznych miejscach (zderzak samochodu). Akcja zatacza coraz większe kręgi i coraz więcej samochodów jeździ oklejona. :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Jak ktoś wszędzie widzi motocykle to chyba powinien się przebadać :biggrin: :biggrin: :biggrin: A swoja droga jak są dostępne naklejki - samych motocykli - do naklejenia na autko - to jestem jak najbardziej na tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Jak ktoś wszędzie widzi motocykle to chyba powinien się przebadać :biggrin: :biggrin: :biggrin: A swoja droga jak są dostępne naklejki - samych motocykli - do naklejenia na autko - to jestem jak najbardziej na tak ;) A rozumiesz cel akcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Jak ktoś wszędzie widzi motocykle to chyba powinien się przebadać :biggrin: :biggrin: :biggrin: No to chyba muszę się przebadać. Wszędzie je widzę, a jak nie widzę to zamykam oczy i wtedy widzę ;) Akcja jest po to, by uświadomić nie-motocyklistom, że motocykl może się pojawić wszędzie, nawet tam, gdzie ich się nikt nie spodziewa. Taka społeczna indoktrynacja :) Pozdrawiam :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 No to chyba muszę się przebadać. Wszędzie je widzę, a jak nie widzę to zamykam oczy i wtedy widzę ;) Akcja jest po to, by uświadomić nie-motocyklistom, że motocykl może się pojawić wszędzie, nawet tam, gdzie ich się nikt nie spodziewa. Taka społeczna indoktrynacja :) Pozdrawiam :crossy: Wiem wiem tak tylko chciałem pół żartem pół serio... a tu już czy rozumiem .. jasne ze rozumiem ;P :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Spoko :biggrin: zazwyczaj na forum nie żartujemy :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Psze państwa, podbijam temacik, bo naklejeczki się kończą powoli. Priglaszaju, priglaszaju :) Pozdr MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 No i finał. Wczoraj resztę naklejek zostawiłem w warsztacie przy Zbrowskiego - w tym bliżej Radomiaka. Pozdrawiam MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi