Skocz do zawartości

Moto na początek.

marconn10
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .

Zakładając ten temat myślałem o kupnie Kawasaki ER6f. Jednak po kilku tygodniach zbierania informacji na temat motocykla odpowiedniego na początek wybrałem Suzuki GS500F. Kupiłem go 2 tygodnie temu i jestem z niego bardzo zadowolony. Jest to spokojna maszyna, ale na prostej pocisnąłem bez problemu 170KM/h. Moto jest tani w eksploatacji( nie przekracza 5l na 100km). Każdy początkujący motocyklista bez większych problemów opanuje GS-a. Polecam GS500 jako pierwszy motocykl.

stary rozjarchany gpz? powodzenia

jak możesz polecać komuś maszyne której sam jeszcze nie posiadasz?

Witam .

Zakładając ten temat myślałem o kupnie Kawasaki ER6f. Jednak po kilku tygodniach zbierania informacji na temat motocykla odpowiedniego na początek wybrałem Suzuki GS500F. Kupiłem go 2 tygodnie temu i jestem z niego bardzo zadowolony. Jest to spokojna maszyna, ale na prostej pocisnąłem bez problemu 170KM/h. Moto jest tani w eksploatacji( nie przekracza 5l na 100km). Każdy początkujący motocyklista bez większych problemów opanuje GS-a. Polecam GS500 jako pierwszy motocykl.

kolego co do seri f z tego co mi gościu mówił chłodnica jest shitowa po 200 km sie przegrzewa i trzeba odsapnąć

5l to twoim zdaniem mało? moje bm pali 3.5 do 4l na 100.

Witam! Chciałbym się podłączyć do tematu otóż niedawno odebrałem prawko i rozglądam się za pierwszą maszyną. Mam do kupienia okazyjnie Suzuki gsxr600 z 2005r. ale czytając te posty waham się. Moim celem jest właśnie albo to suzuki albo yamaha R6 też w granicach 2005r. I teraz pytanie czy te maszynki nadają się na początek? Dwóch znajomych zaraz po odebraniu prawka kupiło cbr600 i jak dotąd nie mieli żadnego upadku a jeżdżą już nimi ponad rok czasu.

kup sobie hayabuse ->> strzała ...

Edytowane przez dcz333