Dav!doV Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 temat do kosza, bylo bylo bylo!! wszytko bylo, do wyszukiwarki wszyscy won! Tak tak, kupuj r6!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marconn10 Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam . Zakładając ten temat myślałem o kupnie Kawasaki ER6f. Jednak po kilku tygodniach zbierania informacji na temat motocykla odpowiedniego na początek wybrałem Suzuki GS500F. Kupiłem go 2 tygodnie temu i jestem z niego bardzo zadowolony. Jest to spokojna maszyna, ale na prostej pocisnąłem bez problemu 170KM/h. Moto jest tani w eksploatacji( nie przekracza 5l na 100km). Każdy początkujący motocyklista bez większych problemów opanuje GS-a. Polecam GS500 jako pierwszy motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartektoki Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 pod koniec sierpnia zamierzam kupić swoje pierwsze moto i będzie nim GPZ 500 innym tez polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) stary rozjarchany gpz? powodzenia jak możesz polecać komuś maszyne której sam jeszcze nie posiadasz? Witam . Zakładając ten temat myślałem o kupnie Kawasaki ER6f. Jednak po kilku tygodniach zbierania informacji na temat motocykla odpowiedniego na początek wybrałem Suzuki GS500F. Kupiłem go 2 tygodnie temu i jestem z niego bardzo zadowolony. Jest to spokojna maszyna, ale na prostej pocisnąłem bez problemu 170KM/h. Moto jest tani w eksploatacji( nie przekracza 5l na 100km). Każdy początkujący motocyklista bez większych problemów opanuje GS-a. Polecam GS500 jako pierwszy motocykl. kolego co do seri f z tego co mi gościu mówił chłodnica jest shitowa po 200 km sie przegrzewa i trzeba odsapnąć 5l to twoim zdaniem mało? moje bm pali 3.5 do 4l na 100. Witam! Chciałbym się podłączyć do tematu otóż niedawno odebrałem prawko i rozglądam się za pierwszą maszyną. Mam do kupienia okazyjnie Suzuki gsxr600 z 2005r. ale czytając te posty waham się. Moim celem jest właśnie albo to suzuki albo yamaha R6 też w granicach 2005r. I teraz pytanie czy te maszynki nadają się na początek? Dwóch znajomych zaraz po odebraniu prawka kupiło cbr600 i jak dotąd nie mieli żadnego upadku a jeżdżą już nimi ponad rok czasu. kup sobie hayabuse ->> strzała ... Edytowane 10 Lipca 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi