Gregor Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Heja. Przepraszam że po raz drugi daję post ale może w tym miejscu będdzie większy odzew. czy taki sposób mocowania tłumika jest poprawny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANER Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 CzesćNa moje oko to wszystko jest ok 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 4 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Prawidłowo powinien być przymocowany do stópki pasażera (gdzieś w okolicy), a tu jest do amora. i to mnie trochę martwi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANER Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Patrząc na to zdjecie ,tłumnik powinien być zamontowany w otworze ponirzej podnózka pasażera,ale w tym przypadku powinno być good poniewaz:-tłumnik jest zamocowany do ramy ,a nie do wachacza, a poza tym popatrz na Mz, tam jest takie fabryczne mocowanie.Tak wiec według mnie niema sie czym przejmować tylko czekać wiosny i SMIGAC!!!!!!!!!!!!!!!!! :buttrock: :evil: :( :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 no wygląda top kiczowato ,skróc kolektora kawałek albo zamocuj go za poczatek tłumika coś pokombinuj ,popatrz jak firmy tunnerskie proponuja mocowanie 4w1 Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANER Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 good idea!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi