piotr8910 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 (edytowane) Witam Posiadam Cagive Mito 125ccm z 2000r kupiłem ją niedawno i dużo o niej niewiem Chciał bym sie dowiedzieć od Was coś na jej temat ile wam pali ? , jak chodzi itp . Mam jeszcze taki problem : gdy odpalam muszę udeżyć stopką i wtedy wcisnąć przycisk StaRtu w innym przypadku nie odpali ,,w ogóle niechce kręcić tylko dziwnie tyka coś za siedzeniem . A 2-gi problem to lejący amortyator przedni prawy . JAk temu zapobiec ??? Chciał bym byście sie wypowiedzili , z góry dzieki i szerokośći i przyczepnośći :crossy: PoZdRo Moto: http://s2.zapodaj.net/27674646.jpg.html Edytowane 3 Maja 2009 przez piotr8910 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Jak leje to musisz wymienić uszczelniacze.A co do stopki to zobacz jak działa czujnik z niej - czy stopka zawsze naciska go do konca, moze sprezyna z niej nie potrafi juz jej tak mocno dociągnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr8910 Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Jak leje to musisz wymienić uszczelniacze.A co do stopki to zobacz jak działa czujnik z niej - czy stopka zawsze naciska go do konca, moze sprezyna z niej nie potrafi juz jej tak mocno dociągnac. A niewiesz gdzie mogę taki uszczelniacz dostać ?? A to stopkę dziś badałem i żadnego czujnika moim zdaniem niema , tylko przy iderzeniu powstają drgania i ponudza rozrusznik.. pewnie z nim coś jest nie tak ,ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi