kamillllo Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 niezła imprezka była mój kumpel miał racje że będzie udanie! Z tego co wiem jest możliwość zapisywania się na zestawik : film na DVD i płytka z fotkami z Pikniku. Całość za 15zł. Zapisy u mojego kumpla Kamila pod numerem 500453005. Aha i podziękowania za "eskortę" przez całą drogę dla wiadomo kogo :-) jak czyta to wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) Zanim ogłoszenie o filmie to warto by zobaczyć chociaż jakiś fragment i kilka zdjęć... Bo jak widziałeś wyżej są też filmy na yt. Edytowane 11 Maja 2009 przez Hajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) :crossy: :crossy: Brawo ogladamy i bardzo nam sie podobaja foty i filmik łezka w oku ze nas nie było widzę ze impreza udana gratulacje dla wspierajacych zabawę AVE Mikołaj !!!!!!!!! :notworthy: :notworthy: P.S a zapraszamy na Lubelska Stronke LSM-u i miło nam bedzie gościc na Forum Pasjonatów 2-oo :crossy: Witam zapraszam na naszą Oficjalna stronę Lsm-u :crossy: http://lsm.org.pl/ Edytowane 11 Maja 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillllo Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Hajo jeśli chodzi o filmik kontaktuj się z organizatorami. Ja wiem tylko co nie co. Na płycie ma być to co było w Panoramie Lubelskiej i w programie jakimś tam kulturalnym plus to co jest na stronie Lubartów24 plus cały przejazd od Lotosu plus cała impreza. a zdjęc około 500sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Hajo jeśli chodzi o filmik kontaktuj się z organizatorami. Ja wiem tylko co nie co. Na płycie ma być to co było w Panoramie Lubelskiej i w programie jakimś tam kulturalnym plus to co jest na stronie Lubartów24 plus cały przejazd od Lotosu plus cała impreza. a zdjęc około 500sztuk. A kto tyle fotek narobił :cool: ;p ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Hajo jeśli chodzi o filmik kontaktuj się z organizatorami. Ja wiem tylko co nie co. Na płycie ma być to co było w Panoramie Lubelskiej i w programie jakimś tam kulturalnym plus to co jest na stronie Lubartów24 plus cały przejazd od Lotosu plus cała impreza. a zdjęc około 500sztuk. Masz może link do "tej" Panoramy Lubelskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillllo Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Niestety ja nie mam żadnego linka. ale materiał z TV Lublin jest podobno świetny. Szczególnie wywiad z Mikołajem na stacji. Narazie z kumplem nie widziałem się bo siedzi w stolicy naszej pięknej. ma być w czwartek w Lubartowie i Lublinie to może czegoś się dowiem. wiem że na stronie telewizji Lubartów jest już materiał z pikniku. Ale szczerze powiedziawszy nic nadzwyczajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 To co nagrywali na Lotosie ma podobno ukazać się w czerwcu. Będzie jakiś program o motocyklistach albo coś takiego. Oni nie byli z panoramy. Olcia się bardzo fajnie wypowiedziała przed kamerą. Mądre rzeczy gadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ja powiem tak, jeżeli osoby biorące udział w wywiadzie wyrażą zgodę to umieszczę te materiały na youtube :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 ja się zgadzam, myślę że i reszta sprzeciwów mieć nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi