ar2r Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Znajdz i spytaj Dezyda. On dzisaij dostal je i moze ci pokazac/przekazac. Moim zdaniem bardziej nadaja sie na samochod niz na motocykl ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ja partie naklejek dostałem, już kilka się rozeszło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ODSWIEZAM TEMAT NAKLEJEK. Naklejki z tegorocznej akcji sa juz w Pile !! Tak zeby dostep do naklejek byl jak najlatwiejszy porcje naklejek zostaly dostarczone do Yamahy na ulicy Bydgoskiej oraz do Motosprzetu na Poznanskiej. Ponadto Klub Husaria ma pokazny zapas naklejek. Trajka66 tez dostal pule naklejek do rozdysponowania, wiec niech zainteresowani zglaszaja sie do ww. Proponuje naklejki naklejac bezposrednio na auto, poniewaz nie dostalismy jakiejs wielkiej ilosci, ale z pewnoscia dla kazdego wystarczy. Takze do dziela i OBKLEJAC ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siema13 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam wszystkich! Chętnie wezmę kilkanaście naklejek dla kolegów z pracy i okolic Czarnkowa,będę w pile po niedzieli zostawcie w MOTOSPRZĘCIE na Poznańskiej to odbiorę.Pozdro :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migus Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam Mam prożbe czybym mógł jedna chociasz dostać kupić. Witnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Mam kilkanaście sztuk, jakby co . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Serdeczne dzięki dla Przemka za sprawny odbiór z Poznania i dystrybucję! Wczoraj w Motosprzęcie naklejki jeszcze były wyłożone na ladę. Mam prożbe czybym mógł jedna chociasz dostać kupić. Witnica Migus, jak widzisz naklejki są dostępne, ale gdybyś miał problemy z dojazdem to mogę jednostkowo wysłać pocztą, tylko przyślij mi jaki adres. I nie 'kupić' chłopie, bo to darmowa akcja non-profit. No chyba, że chcesz dobrowolnie dutki złożyć do mojej kieszeni, to będą w Debrznie na browar :icon_mrgreen: Od przybytku głowa nie boli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi