ANDY Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zwracam się do Was z prośbą o rozgryzienie numeru vin Intruderka VS 800. Nie będę ukrywać że chcę nabyć taki sprzęt i dlatego chętnie otrzymałbym taką informację. Nie skryję też że spieszy mi się. Wytykaczom odpowiem od razu że szukałem ale nie znalazłem. Podaję numerek bez ostatnich trzech cyfr żeby sprzedawca się nie przyczepiał. Nigdy nic nie wiadomo. VS 52B 102XXX. Oczywiście jest to Suzuki VS 800 GLP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 siema-zaloguj się na forum INTRUDER POLSKA tam masz wszystko o intruderze vs 800 są instrukcje po polsku ITP naprawde warto -pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zrobiłem to parę dni temu i przyznam że jestem "zbudowany". Zastanaiam się dlaczego tamto forum działa błyskawicznie a tutaj cieniutko oj cieniutko. Ale sercem jestem nadal tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi