stuk1 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 siemka... mam dziwny problem z moja gilera 50, a dokladnie chodzi o to, ze jak jezdze to motor nagle nie dodaje gazu, i musze zwolnic do 30 na godzine i dalej jedzie.. stalo sie to od kiedy zaczola sie wiosna, cieplo itp.. wie ktos moze co to moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 siemka... mam dziwny problem z moja gilera 50, a dokladnie chodzi o to, ze jak jezdze to motor nagle nie dodaje gazu, i musze zwolnic do 30 na godzine i dalej jedzie.. stalo sie to od kiedy zaczola sie wiosna, cieplo itp.. wie ktos moze co to moze byc ? Co to znaczy nagle nie dodaje gazu? Dusi się? Strzela z tłumika? Rozbierz puszkę od filtra, wyciągnij wkładki i je umyj w płynie do naczyń, później psiknij olejem do filtrów i będzie cacy. Bo możliwe że jest tak zabrudzony (kurz, pył) że nie idzie odpowiednia ilość powietrza. Puszkę też wypadałoby umyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi