marco Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Ludzie dbajcie o swoje gaźniki bo ceny nowych powalają na kolana :twisted: :evil2: :ehz: Szukając gaźników do mojego sprzętu natrafiłem na coś takiego:http://520033224856.bei.t-online.de/keihin/FCR_VK1.htmto oficjalny cennik KEIHIN gaźniki do mojego sprzętu kosztują zaledwie 1221 OJRO 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 No cięzka sprawa :buttrock: Do mnie kosztuja 1 186 ojro :evil: Przed wyjazedem chce rozebrać gaxniki i sprawdzic ich stan, bo założe sie ze nikt tam od nowosci nie zagladał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 8O oł shit ale drogiejesli trzeba wymieniac to tylko na uzywane których stan tez nie bedize pewny do konca :? Oby was omineła wymiana :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 8O oł shit ale drogiejesli trzeba wymieniac to tylko na uzywane których stan tez nie bedize pewny do konca :? Oby was omineła wymiana :buttrock:właśnie dlatego dałem ten temat bo moje już umarłyuzywane chetnie bym kupił gdyby były gdziekolwiek do dostaniaco do stanu to z 8 mam nadzieję złożyć 4 nadające się jako tako do użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 A moze istnieja jakies sposoby regeneracji? Co sie tam zepsulo? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi