Tymot Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Hej, jestem nowy na tym forum - wiec witam wszystkich! Pisze do Was, bo mam 'niby' mały problem a jednak nie mogę sobie z nim poradzić... Mianowicie szukam zegarów do mojej XJ 600 - z tym, ze posiadam klasyczna okrągłą lampę a zegary, które są dostępne na 'allegro' czy 'eBay' pasują tylko do modelu z owiewka... :( I tu moje pytanie - z jakiego innego modelu (motoru) zegary podeszły by do XJ 600 rok 97 ? Za Wszelkie podpowiedzi Wielkie Dzięki z góry, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Na allegro masz kilka N na czesci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymot Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Hej pisałem, juz do kilku sprzedawców - na razie bez echa... Szukam juz jakis czas - dlatego pomyslalem, ze moze zegary z innego modelu podejda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Obudowy pewnie tak. Ale bebechy mogą nie pasować. Mam obrotomierz ze wskazówką. Luzem od Diversji. Prędkościomierz w milach też powinien być łatwo dostępny (w km są poszukiwane). I pozostaje rzeźbienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi