Muchomorek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wczoraj wracałem z terenu, i podczas drogi powrotnej wrka zaczeła mi sie dlawic i zgasła. Stanąłem żeby ją odpalić ale kopajka chodziła bardzo cieżko(prawie jak na biegu, a był luz) Czym to jest spowodowane? Kolega mi powiedział, że woda mogła sie zmieszac z olejem, ale nei wjezdzalem w zadne wielkie bagna, zeby takie cos moglo sie stac. Najgblegiej wjechalem do zebatki moze. Co moglo sie zepsuc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) Jesli kopajka chodzi ciezko, to bardzo prawdopodobne, ze sie poprostu zatarla :/ Sprawdz jak kopajka chodzi jak motocykl ostygnie. A tak wogole, to temat bardziej do dzialu mechanika ogolna niz tutaj... Pozdrawiam. Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi