colahondax11 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Cola nie zaśmiecaj tematu. Jakoś Cie w Debrznie nie widziałam ;) Samsunczka stałem naprzeciew Ciebie nie wiem jak mogłaś mnie nie widzieć tymbardziej że urosłem troche w szerz :bigrazz: A tematu nie zasmiecam raczej odświerzam bo stypa na pilskim forum :smile: P.S. Niech sie przyzna ten co pociska przez centrum miasta ponad 100km/h albo jeszcze lepiej szlifierą w środku nocy jakoś o godz 1 lub 2 prawie codziennie ,chętnie bym pogadał sobie bo cierpie na bezsenność.Może ty Samsunczka go znasz bo masz rozeznanie wśród motocyklistów jak mało kto w pile :bigrazz: Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Stałeś naprzeciw mnie i nawet sie nie przywitałes??? Oooooohoho... Minusik Cola, duży minusik :bigrazz: Piła to jedna wielka stypa z nudnymi ludźmi więc sie nie dziw :) A ja jednak nie mam rozeznania wsród pilskich ,,motocyklistów", nie wiem skąd taka teoria. Ale Cola ,skoro bezsenność Cie trapi to na ławe na przystanek i machaj do motocyklistów, może sie któryś zatrzyma i pogada.... :cool: :bigrazz: Buzka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Stałeś naprzeciw mnie i nawet sie nie przywitałes??? Oooooohoho... Minusik Cola, duży minusik :bigrazz: Piła to jedna wielka stypa z nudnymi ludźmi więc sie nie dziw :) A ja jednak nie mam rozeznania wsród pilskich ,,motocyklistów", nie wiem skąd taka teoria. Ale Cola ,skoro bezsenność Cie trapi to na ławe na przystanek i machaj do motocyklistów, może sie któryś zatrzyma i pogada.... :cool: :bigrazz: Buzka :wink: Stałem naprzeciw ale za płotem,w sumie mogłem Cie zawołac jak Pawlaka podejdź no do płota :bigrazz: A tą opcje na przystanku przy wojska polskiego już przerabiałem i nawet sie kilku poznało,jestem pewien ze ktoś już za przproszeniem pier..doli w pile że Cola na przystanku siedzi i patrzy na przejeżdzające moto,a co mi pozostało w tym sezonie...tylko patrzeć. Trzymaj sie i odezwij czasem na gg :icon_biggrin: Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Cola, nie martw sie , nikt tak nie gada na mieście.Poza tym - piona, mi tez w tym sezonie pozostało patrzenie. :) Buźki Colaa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A Tobie nie szkoda sezonu :icon_eek: ,przeciez jestes zdrowa i mozesz jezdzic,cos mi sie wydaje ze twoja maszyna jest skaleczona i nie podoła juz w tym sezonie i tu leży problem,mam racje? Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 To było pytanie retoryczne mam rozumieć, bo odpowiedź jest oczywista. A co do Hondzi to nie na forum Cola, nie na forum. :) Dajmy powód aby co niektórzy mogli sobie dopisać jeszcze trochę bajek. :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Aż mi głupio po sześciu miesiącach zwłoki, ale przecież nie będę ukrywał najnowszej galerii z Płonącego Party Debrzno 2009 zamieszczonej dosłownie przed chwilą pod niniejszym linkiem na stronie pilskiej Husarii. Wcześniej prezentowano fragmenty pokaźnego zbioru, a od dziś jest już całość i mam nadzieję, że z ciekawością poszukacie samych siebie, powspominacie z łezką w oku. Nieobecni zaś otrą się o klimat, jaki zapamietaliśmy i uwieczniliśmy naszymi obiektywami. Serdecznie zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi