bakczysaraj Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 http://www.plonacewaly.com/content/view/40/22/ KOMUNIKAT 10-te "PŁONĄCE PARTY" Komunikat! Do wszystkich zainteresowanych! Klub motocyklowy Płonące Wały Informuje wszystkich swoich sympatyków, że tegoroczne 10-te PŁONĄCE PARTY odbędzie się: 7,8,9 sierpnia tego roku. Pragniemy poinformować wszystkich, iż kierując się przyzwyczajeniami, młodzieńczymi zapałami oraz niezłomnością przekonań rozpoczęliśmy prace nad kolejną edycją Płonących hulanek....Zapewniamy, iż tak jak w latach ubiegłych, (z czego jesteśmy bardzo dumni) tak i w tym jubileuszowym rokuna zlocie nie będzie: -ciepłej wody -prądu -cukrowej waty -parkingu strzeżonego -uczucia pragnienia -hotelu -czystych skarpet -domków letniskowych -ciszy -chwili nudy - miejskiej zabudowy... dołożymy jednak wszelkich starań, aby nie zabrakło: -błota -makumby i jego konkurencji -JAWY TEAM -deszczu -doskonałej muzyki -oldschoolowej zabawy -brzydkich zapachów -zaskakujących nagród -odmienności i niepowtarzalności Więcej info na razie nie będzie, bo nic nie potrafimy przewidzieć...Jak znajdziemy kogoś, kto zgodzi się na odbieranie telefonów w sprawie zlotu to podamy jego numer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Jeden z najlepszych zlotów na jakim bywałem w swoim życiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camaro210 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam,mam nadziej że zawitam na tegoroczny zlot do Debrzna,klimat super,pozdro :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 W tym roku nieodpuszcze... Będę i ch*j :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybol Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Od razu mówię nikt w tym roku spokojnie tam nie pośpi (no moze że nas piwem uchleją i popadamy jak bąki);p Moja Jawa już gotowa, będzie rwanie, niszczenia i ogólnie demolka;) Resztę Jaw też już czeka na to aby siać strach, hałas i rozpierduchę;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Trzeba wreszcie się tam pojawic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 mnie tez tym razem nie zabraknie :) Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nie wiem czy będę, ale mam nadzieję, że Wałki uczczą pamięć Mikiego - bez Niego "Płonące Party" nie będzie juz takie fantastyczne. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 A osy będą ??? W ubiegłym roku dziabneły mnie dwie , w tym zabieram wielką pace na te paskudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Będe tam już 10ty raz :) Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Będe tam już 10ty raz :) To napewno medal dostaniesz :buttrock: :lalag: a mnie wezmiesz??? plisssssssss :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Będe tam już 10ty raz :) super mi sie nie udalo byc 10 razy i byłam pierwsze 5 :) potem z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłam byc ;) Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) ja tam jade 5 raz i co z tego skoro wiekszości nie pamiętam , tylko poranki :D . Szykuje sie kolejny dobry zlot u Wałków. Juz sie doczekac nie moge. Tylko na tą impreze człowiek czeka caly rok :D . Ogłaszajcie sie kto bedzie , bo nie wiem czy juz zaczynac trenować :flesje: Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez samsung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) ja mocno sie zastanawiam czy nie jechać juz w czwartek potrenować Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez ankha_vt Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 To napewno medal dostaniesz :buttrock: :lalag: a mnie wezmiesz??? plisssssssss :notworthy: A Ty co? Sprzęta nie masz? :biggrin: ja mocno sie zastanawiam czy nie jechać juz w czwartek potrenować Ja też bede wcześniej pewnie ze pare dni :smile: Robie tak pare latek z rzędu :) Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi