Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Jest jeszcze chodnik i trochę zielonego przy drodze jak wam ciasno :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Jest jeszcze chodnik i trochę zielonego przy drodze jak wam ciasno :icon_twisted: Albo VX, lata się ponad wszystkim :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) :biggrin: Ja widziałam wczoraj na skrzyzowaniu Suchej i Limanowskiego dwóch zamaskowanych baaardzo złych motocyklistów!!!! Nawet trabiłam głosno: UCIEKAJCIE,UCIEKAJCIE i pojechali sobie............. :icon_biggrin:( I jeden to miał taki fioletowy motór a drugi zielony) :icon_mrgreen: PS |Podpisujcie sie po petycja http://www.petycje.pl/3980 Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 :biggrin: Ja widziałam wczoraj na skrzyzowaniu Suchej i Limanowskiego dwóch zamaskowanych baaardzo złych motocyklistów!!!! Nawet trabiłam głosno: UCIEKAJCIE,UCIEKAJCIE i pojechali sobie............. :icon_biggrin:( I jeden to miał taki fioletowy motór a drugi zielony) :icon_mrgreen: Ja tez ich widzialem i tez trabilem i nawet mnie zauwazyli (wszyscy dookola :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Istny terror :icon_twisted: jeżdzą , strasza , gwałcą , porywają niewiasty :buttrock: Złooooo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jak słodko zostać świrem, Choć przez chwilę, choć przez chwilę :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi