RubiX Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam Chcę połączyć mój kask motocyklowy z jakimiś 1 głośnikiem lub słuchawką. Do kasku podczepiało by się kabel idący od walkietalkie. Czy ma ktoś może jakiś pomysł jak to zrobić ? wiem że naegzaminach na kat.A coś takiego mają. Wiem że można kupić dobre intercomy nawet z kaskami już ale jest to za drogie. Czy ma ktoś może jakiś pomysł jak można by było to zrobić ? Oczywiście miało by to być już na stałe w kasku. Pozdrawiam Cytuj =========================================sklep motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja ma to tak rozwiązane: http://www.yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?p=11038#11038 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 :icon_arrow: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi