aftys6 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam. Lada dzień dostanę pokaźną ilość naklejek, część z nich zostanie u nas na Lubelszczyźnie, a część wyśle dalej w Polskę ;] Żeby wszystko szło sprawnie postaram się zorganizować na Lubelszczyźnie sprawną sieć dilerki. A więc tak. Część naklejek powędruje do Joaśki ( chyba nie masz Asiu nic przeciwko :biggrin: ;p ) , jakąś ilość podrzucę do Ridersa, trochę do lubelskich sklepów. Prosił bym aby zgłosiły się do mnie osoby z mniejszych miast które by mogły na swoim terenie rozprowadzać naklejki. Mam tu na myśli np : Zamość, Chełm, Puławy, Radzyń Kraśnik, Parczew, Hrubieszów itd... Także członkowie grup, stowarzyszeń motocyklowych, którzy mają możliwość rozprowadzenia znacznej ilości naklejek niech dadzą znać ;] Lubartowiacy, czy ludzie z okolicy będą mogli odbierać oczywiście u mnie, podrzucę też trochę do serwisu do Dejki, do Pinia czy np. Merhowi. Także jakaś ilość powędruje na allegro gdzie za symboliczną złotówkę będzie sprzedawanych 5 szt plus koszty wysyłki na poziomie 2 zł, dzięki czemu wyeliminujemy kombinatorów którzy wciskają ludziom denne papierowe naklejki, które schodzą po 3 myciach. Na razie to tyle :bigrazz: Jakieś pomysły, propozycje ?? Proszę pisać ;] Dużych i smacznych jajek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Coś mało rąk chętnych ;] Na Zamość i okolice dostał PiotrekRR, na Biała Podlaskę Arcer, więc ich w tych okolicach molestujcie ;] Jutro podrzucę do Ridersa w lublinie i do Aśki i Darka większą ilość bo mieszkają w lublinie i są na miejscu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Od Asi i Darka uszczknę ociupinkę albo kusoczek i udam się z "towarem" na kredową ziemie Chełmską co by i na Dzikim Wschodzie kultury jazdy zaznali :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Cross_max dostał ode mnie pokaźną ilość i zdeklarował się to rozprowadzić po lubelskich serwisach i sklepach. Czekam na sprawozdanie :bigrazz: gdzie powędrowały naklejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ogłoszenie duszpasterskie.... Partie naklejek na Lublin ma Joaśka i ja! Zainteresowanych naklejkami proszę o kontakt na PW (nie róbmy tu śmietnika!!). Naklejki można dostać: Riders Pub (nie wiem czy jeszcze maja) Inzynierska przewaznie w kazdy piatek od 20 do 23 (ostatni parking po prawej jadac od Smoluchowskiego) przy srebnym CBF z Kuferkiem. U chłopakow w Monster Bike w Kalinowce (po prawj przed skrętem na Świdnik) Prosimy nie marnować naklejek i brać tylko tyle ile jest wam naprawde potrzebne!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Dzisiaj podrzuciłem znaczne ilosci do : Harley Davidson przy alejach warszawskich Moto Akcesoria - 1 maja, obok sklepu militarnego GASCOLT Sklep Motocyklowy na lubartowskiej, obok przychodni stomatologicznej] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietia_lbn Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 a dokladnie mozna sie dowiedziec gdzie mozna znalezc takie naklejki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 a dokladnie mozna sie dowiedziec gdzie mozna znalezc takie naklejki?? W poście powyżej są za małe literki jeszcze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 WITAM! Naklejki rozeszły się jak ciepłe bułeczki. Przekazaliśmy je do sklepów moto,osobom prywatnym i rozdawane były w trakcie imprez z udziałem motocyklistów. Prosili o nie również użytkownicy 4oo i cosik do ich rąk trafiło. Pozostało zaledwie kilka sztuk. Pozdrawiam --- Joaśka PEES Przydałoby się jeszcze jakiś nakład otrzymać bo chętni piszą :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Czy może ktoś pokazać jak te naklejki wyglądają?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Czy może ktoś pokazać jak te naklejki wyglądają?? :biggrin: :biggrin: :biggrin: ...no juz dawno nikt mnie tak nie rozweselil! :biggrin: :biggrin: :biggrin: W zamian za to pozwole sobie uswiadomic Ciebie w tej kwestii: otoz mniej lub wiecej tak one wygladaja --> http://foto.scigacz.pl/cache/imgs/_750/gal...sa_wszedzie.jpg Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 A to przepraszam myślałem ze to są jakieś inne naklejki, te to znam, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi