barthezzz1 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Endrju ty złyy,podły dawco hihihihi.Żadnych dziewic podczas tego zapie**alania nie zgwałicliscie i nikogo na stosie nie spaliliscie?? hihihihi Pozdro :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiGi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No cóż ja tam gratulowałem na żywo, ale na FM też GRATULUJĘ :biggrin: :clap: Wywaliłeś już te Batlaxy żeby wreszcie pojeździć "po bożemu" :bigrazz: i nie cykać się na byle zakręcie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 wszyscy razem wzięci nie macie tyle pałera w prawej ręce co ja musisz często ją trenować :D Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Nie, batlaxxy są, jak jest plus 20 to trzymają nieźle :D Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiGi Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Nie, batlaxxy są, jak jest plus 20 to trzymają nieźle :D No to długo musiałeś czekać żeby wypróbować tak "po bożemu" swoją eReFe, bo jak lecieliśmy do 2oo to nie byłeś jeszcze taki pewny siebie przy tych 14°C Chętnie zobaczę jak teraz się na niej zbierasz, dziś 24°C :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auri Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 i ja się przyłączam do gratulacji fajne kolorki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Malowany po crash'u :D :D :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi