Andzia_ Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Po intensywnym treningu pod okiem Najlepszego i Najspokojniejszego Instruktora we Wsi :notworthy: 3 kwietnia przy pierwszym podejściu udało mi się zdać egzamin na prawko. :biggrin: Tomek jesteś wielki :notworthy: Egzamin na nowej Yamaszce YBR 250 poszedł w miarę bezproblemowo, co prawda miałam jedną podpórkę przy pierwszej ósemce, jednak przy kolejnej próbie poszło jak po maśle :buttrock: Na mieście niestety raz mi Yamaha zgasła, ale poza tym pełna kulturka- rozglądałam się wszędzie gdzie tylko mogłam, zwalniałam przy każdym skrzyżowaniu, grzecznie przepuszczałam pieszych, pilnowałam się, żeby jak najszybciej osiągnąć 50 na liczniku i starać się jej nie przekroczyć ;). Po powrocie do ośrodka egzaminator ochrzanił mnie, że za wcześnie przepuszczałam pieszych i już myślałam, że szuka pretekstu by mnie uwalić, jednak na koniec wypowiedział magiczne słowa- wynik egzaminu POZYTYWNY! :biggrin: Jeszcze tego samego dnia zadzwoniłam do koleżanki z którą umówiłam się, że kupuję od niej motocykl i już od niedzieli stoi pod domkiem piękne błękitne Suzuki GS 500E :buttrock: Teraz tylko czekam na odbiór plastiku i w drogę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 no to gratulować :) https://www.kierowca.pwpw.pl/ sprawdzaj czy blacha jest :) pozdrawiam !:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi