edyta2 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Pokaz Huberta Dylona " Raptowny stunt - Freestyle motocyklowy" 25 kwietnia w Zwierzyńcu więcej na http://www.zwierzyniec.info.pl/ WSTĘP WOLNY Zapraszam Edyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 super tym bardziej ze akurat w ten week jest rozpoczecie sezonu w lublinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek2 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Edyta czytałem wczoraj Dziennik Wschodni i jak mi sie wydaje obejrzałem twoje zdjęcie...... gratuluję i choćby tylko dla tego by Cie zobaczyć na żywo przyjadę. Pozatym duża ilość kobiet na zlotach to rzadkość a na to sie w Zwierzńcu zapowiada. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 najgorsze ze koliduje z lubelskim rozpoczeciem i małą w karpackim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 wtedy to wszystko ze wszystkim koliduje ;p W tym samym terminie jest chyba 15 albo i więcej imprez w kraju. Oprócz tych co piszecie to jeszcze Synchro w Bielsku Podlaskim, coś w świetokrzyskim, rajd zgniłęj pyry, jakieś otwarcie na mazurach i wiele innych ;] Niedługo każda większa parafia będzie miała swoje rozpoczęcie :bigrazz: Zamiast 3-4 dobrych imprez w kraju będzie 25 do kitu i zrobionych na odwal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ten zwierzyniec to wydaje mi się taki raczej pod publikę - przyjadą motóry, raptowny trochę pogiba = przyjdą ludzie, kupią piwo z kiełbasą i popcornem dla dzieci... przecież to 80km od lbn gdzie przynajmniej mają jakąś koncepcję (a co z niej wyjdzie zobaczymy :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 i to juz druga impreza zapowiadana przez Edytę.ostatni temat został dziwnie szybko usunięty,gdy przytoczyłem słowa w podobnym j/w stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edyta2 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) i to juz druga impreza zapowiadana przez Edytę.ostatni temat został dziwnie szybko usunięty,gdy przytoczyłem słowa w podobnym j/w stylu. Kochany MODERARORZE jak dobrze wiesz zarówno tamta informacja jak i ta dotyczą tej samej imprezy a kto ma coś wspólnego z tym usunięciem to ty najlepiej wiesz. edyta Edytowane 17 Kwietnia 2009 przez edyta2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Kochany MODERARORZE jak dobrze wiesz zarówno tamta informacja jak i ta dotyczą tej samej imprezy a kto ma coś wspólnego z tym usunięciem to ty najlepiej wiesz. edyta Czy mam rozumieć że ktoś usunął twój wpis z tego działu ?? Na początek poczytaj regulamin. Jeżeli dublujesz temat w kilku działach to moderator ma prawo usunąć ów powtórzone tematy. Wątpię żeby Merh usunął twój jakiś wpis ze złośliwości. Jeżeli już usunął to znaczy że złamałaś w nim rażąco jakiś punk regulaminu. Dalszą dyskusję w tym temacie uważam za zbyteczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek2 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) Czy mam rozumieć że ktoś usunął twój wpis z tego działu ?? Na początek poczytaj regulamin. Jeżeli dublujesz temat w kilku działach to moderator ma prawo usunąć ów powtórzone tematy. Wątpię żeby Merh usunął twój jakiś wpis ze złośliwości. Jeżeli już usunął to znaczy że złamałaś w nim rażąco jakiś punk regulaminu. Dalszą dyskusję w tym temacie uważam za zbyteczną. [/quo ważna pogodate chciałem ci edytko zrobic psikusa ale jak popatrzyłem na zewnątrz to stwierdzm jeszcze raz dla nas najważniejsza pogoda zaraz wyjezdzam z garażu pozdrawiam Edytowane 18 Kwietnia 2009 przez benek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 "kochana" edytko... zważ na to, ze nie moduję na Lublinie ;) udanej imprezy zyczę.a po imprezie podziel sie na łamach forum jakimiś fotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi