krzysztof38431 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam,mam problem z cbr 600 F4 z 2001,36tys km przebiegu,po dzwonie zaczeło coś ,,żęzić" hałąsować z prawej strony w zakresie od 5000-6000obr/min łańcuszek rozrządu ok.POMOCY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Miałem podobnie po przewrotce na postoju. Zaczęło rzęzić i u mnie to był łańcuszek. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Po prawej stronie w zakresie tych obrotów to podejrzewam że nic innego jak tylko słynny napinacz rzęchoczyć zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Rozrzad - padl napinacz lub lancuszek, raczej napinacz :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Tak jak koledzy wyzej pisza obstawiam slynny napinacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi