DominikK Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Witam kolegów, Może ktoś z Was się orientuje gdzie można nabyć lub ma na zbyciu gmole do Magny 750 C rocznik 97. Wiem że są firmy które dorabiają, ale może ktoś się spotkał z czymś gotowym? Pozdrawiam Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Kolego www.motoakcesoria.go.pl -ja kupiłem od gościa oparcie z bagażnikiem. Porządne wykonanie, rozsadna cena i pasowało. Facet ma doświadczenie i wzory do naszych motocykli-polecam. E-mail do niego [email protected]. P.S. wysyła za pobraniem. Sam się też zastanawiam nad zamówieniem gmoli ale zamówiłem już szybę z uchwytami na lagi- a to drogi sport i nie chcę przeginać w tym sezonie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi