KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A może poleje benzyną i podpali :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No i byłem i widziałem i udział czynny brałem D.gif Morda na bananie czy tam banan na mordzie ale BIBA konkretna ! smile.gif Oto Shiningami i konkurs wolnej jazdy :) Były konkursy, były nagrody i były jazdy testowe XVZ 950, XJ6N oraz FZ6 FAZER. Było też palenie gumy, same motocykle na całej stacji benzynowej, palenie gumy, pokazy odzieży modeka oraz BULL, 98 w cenie 95, hotdogi za 1zł, i darmowe mycie moto dla zwycięzcy drobnego konkursu (mam czyste moto wink.gif ) Hamowania też darmowa ale kolejka była konkretna icon_rolleyes.gif Kto nie był niech żałuje, widok stacji benzynowej całej w motocyklach - bezcenne ! D.gif Moje osobiste spostrzeżenia na temat jazdy testowej XJ6 N Nie kupie 600, ledwie 78KM a dla mnie to o wiele za dużo notworthy.gif Ci co mają 600ty to Ja się im nie dziwie, że mają takie problemy z przepisową prędkością. Ci co chcą kupić 600 na początek. Szczerze nie radzę bo manetka błędów nie wybaczy. W zakręty wchodzi prawie, że sama i ogólnie tutaj jest na plus. Źle znosi jazdę po mieście przez cały dzień. Zawiecha raczej twarda ale dobrze zestrojona Heble NISSIN - no tutaj trzeba ostrożnie gdy się latało 80ccm bo reagują szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi