Gadimex Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) WItam, Bandit 1200 , Naked , 1998 rok, zarejestrowany w PL, OSOBIŚCIE sprowadzony z Niemiec, po bardzo lekkim szlifie na prawą stronę. Prosty i dobry. Silnik zero dymienia, hałasów, itp. Zrobić przegląd wiosenny (filtr, olej, reg. gaźników) i ganiać. Cena do uzgodnienia - czekam na propozycje pod adresem: [email protected] lub telefonem 791 550 476 - na każdą ofertę odpowiem, nie interesuje mnie zamiana. Na SMSy odpowiadam SMSem. Zdjęcia do obejrzenia pod adresem: Zdjęcia Bandita Przebieg 25 000 km, wydech Skorpion, zadupek od Ducati. Druga LAMPA przednia, bardziej agresywna i NOWA. Aktualne OC. Świeże opony Michelin Pilot SPort - osobiście kupione NOWE w zeszłym roku. Motocykl NIE BYŁ maltretowany na gumie !!!! Nigdy nie służył do Stuntu !!!! Sprzedaję z powodów finansowych i ze względu na lęk do szosy. Pozdrawiam Artur Edytowane 12 Marca 2009 przez Gadimex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadimex Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) Witam ponownie, Podnoszę temat. Bandit 1200 jest teraz w serwisie na regulacji gaźników. Mam jeszcze do zaoferowania DR 350 1996 rok, ładny, ale wymaga przeglądu bo ma problem z wolnymi obrotami - chodzi na ssaniu , a nie na wolnych. WIem, że długo stał. Przebieg 25 000 km, nie jeżdżony w terenie. Czysty, ładny z oryginalnymi plastikami. Zdjęcia: http://picasaweb.google.pl/MotocykleEnduro Oraz: Honda Varadero 1000 , w stanie technicznym dobrym+ , wizualnym dst. , zarejestrowana w PL. Zdjęcia na mojej stronie. Nowe opony, zestaw napędowy. Zapraszam. Opis Varadero 1000 : Motocykl zarejestrowany w Polsce, [email protected] Telefon 791 550 476 Motocykl w jednych rekach od 4 lat, uzywany sporadycznie do wakacyjnych podrozy. Regularnie serwisowany. Eksploatowany na oleju Motul. Niedawno wymienione opony (Metzeler) i zestaw napedowy DID. Na owiewkach jest kilka rys i dwa pekniecia - efekt wywrotek parkingowych. Klocki hamulcowe w stanie DB. Motocykl gotowy do jazdy. Rewelacyjny do turystyki, bardzo duzy moment obrotowy silnika, niezaleznie od obrotow silnika wyprzedzanie zajmuje chwile, nawet z duzym ladunkiem. Duzy zasieg miedzy tankowaniami. Owiewka i wysoka szyba Varadero oferuja swietna ochrone przed deszczem i wiatrem. Jestem motocyklista od dziecka, dbam o motocykl zgodnie ze sztuka. To Varadero jest wyprodukowane w Japonii , a te obecnie w Hiszpanii - roznica w jakosci jest ogromna. Wymienilem pompe paliwowa i regulator napiecia - jedyne czesci sprawiajace klopot w Varadero. Faktura VAT , możliwość negocjacji cenowych ! Edytowane 18 Marca 2009 przez Gadimex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi