Trykacz Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Plakat W niedzielę 5 kwietnia 2009 r., zapraszamy wszystkich motocyklistów i miłośników motoryzacji na imprezę SPIDI MOTO-GP RACING SHOW. Impreza odbędzie się na Torze Kartingowym przy ul. Zemborzyckiej w Lublinie. Jedną z największych atrakcji będzie szkolenie z zakresu techniki jazdy sportowej na motocyklu, poprowadzone przez 14-krotnego Mistrza Polski w klasie Super Bike – Janusza „Profesora” Oskaldowicza. Wszyscy, którzy przyjadą motocyklem, będą mogli spróbować swoich sił na torze, podpatrzeć i dowiedzieć o technice jazdy na motocyklu. Impreza organizowana jest przy współpracy i udziałem sponsorów: KWP w Lublinie, WORD Lublin, Spidi, SYM, K.M.Magnum Sport, Hanesco, No.Moto, AN-WAL Fight System. Program imprezy uzupełniany jest na bieżąco i może ulec zmianie. Partnerami medialnymi imprezy jest portal ścigacz.pl oraz WMC – Wiadomości Motocyklowe. Wstęp jest BEZPŁATNY Plan imprezy znajduje się na naszej stronie: www.moto-gp.pl Zapraszamy Ekipa Moto-GP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Temat warty uwagi. Przyklejam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Zaproszenie już dawno dostałem:) Napewno przyjadę choćby lało padało i nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ HAPPY KID (KUFEL) Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 trzeba bedzie wpaść ;] widze ze od kwietnia sie wszystko zacznie wiosna wiosna ahh gdzie TY;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi