mucha1-92 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) Witam !!! Mam pytanie odnośnie mojej CRMki a dokładniej głowicy, ponieważ pękł mi ostatnio pierścionek i trochę ją poharatał i nie wiem czy można jeszcze na niej jeździć ?? Czy nie będzie wywoływała jakichś zawirowań mieszanki ??? Jeśli ktoś miał już taki problem i jeździ na takiej głowicy niech się podzieli swoimi spostrzeżeniami :biggrin: Trochę ją tylko wyczyściłem papierem ściernym :bigrazz: za wszystkie odpowiedzi dziękuję !!! Link do fotek - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ef38d1a1625ea276.html Edytowane 10 Marca 2009 przez mucha1-92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chalski9 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 zdjecie sie nie otwiera ale wiem jak to wyglada:) ja sam takowa mam i jezdze nic sie nie dzieje,przegladz powierzchnie papierkiem sciernym i bedzie ok.powodzenia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha1-92 Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 poprawiłem już fotki :) dzięki za odpowiedz to chyba nic więcej nie będę ruszał tylko tak złożę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Możesz tylko wziąć to papierem nieco zeszlifować te bardziej wystające fragmenty i już... tylko wyczyśc benzyną po szlifowaniu zeby ci żadne drobiny nie zostały. Po tym możesz spokojnie zakładać to nic strasznego :) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn2 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Te bardziej wystające elementy musisz ze szlifować żeby nie po raniły tłoka pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 polerka papierkiem i mozna latac.to normalne..i tak jest jescze rzeska :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi