napster Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Witam ! :) Pytanie moje to, czy w Suzuki GN 250 ( '95r) kranik może być cały czas otwarty, w pozycji ON ? Czy powinien być zamykany po skończonej jeździe? Jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandżo Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Jeśli masz kranik podciśnieniowy to może być cały czas na ON / RES. Jeśli masz zwykły kranik to niezaszkodzi go zakręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Z tego co pamiętam to gn miały podciśnieniowe kraniki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Heh. Jak masz na kraniku pozycję OFF to zamykaj go po skończonej jeździe. A jak nie masz takiej pozycji to nic nie poradzisz. :banghead: Miałem GN250 ale nie pamiętam jaki tam był kranik, chociaż wydaje mi się że coś zamykałem na noc zawsze. OK. Znalazłem. Widać że ma pozycję OFF więc zamykaj go kiedy możesz. :biggrin: http://shop.wemoto.com/pictures.dyn?u=5834423qqq5827909 Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi