gozdzik77 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Tak jak podałem w temacie prosił bym o książke serwisową do zx9r w języku angielskim.(Owners Manual) Używałem opcji SZUKAJ ale niestety nic nie znalazłem w języku angielskim, tylko niemiecki i hiszpański. Prosze o jakieś linki z których mógłbym sobie to ściągnąć. lub przesłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Zdecyduj sie czy potrzebujesz Service Manual czy Owners Manual bo to kompletnie inne rzeczy. Jesli potrzebujesz danych serwisowych to potrzebujesz Service Manual a nie instrukcje uzytkownika w ktorej napisane jest jakie cisnienie ma byc w kołach i gdzie jest wlew paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik77 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Potrzebuje Service Manual w języku angielskim. Faktycznie źle sprecyzowałem wcześniejsze zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi