Mobilaiz Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Pierwsz promienie słońca wychodzą zza chmur i każdego korci żeby wybyć w dalekie krainy na swym rumaku :D Pewno wielu z was w ciepłe dni robi wypady weekendowe w Bieszczady, Ja z kumplami również. Pomyślałem, żeby w jakiś wiosenny już ciepły weekend wybrać się większą grupą na jakiś wypad. Przelocik po Bieszczadach, jakiś obiadek, ploteczki ;) Co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzeg Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ja jestem za :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatko Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Pierwsz promienie słońca wychodzą zza chmur i każdego korci żeby wybyć w dalekie krainy na swym rumaku :D Pewno wielu z was w ciepłe dni robi wypady weekendowe w Bieszczady, Ja z kumplami również. Pomyślałem, żeby w jakiś wiosenny już ciepły weekend wybrać się większą grupą na jakiś wypad. Przelocik po Bieszczadach, jakiś obiadek, ploteczki ;) Co wy na to ? piszę się-podaj przybliżony termin :icon_biggrin: termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Pierwsz promienie słońca wychodzą zza chmur i każdego korci żeby wybyć w dalekie krainy na swym rumaku :D Powiało poezją :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Pierwsz promienie słońca wychodzą zza chmur i każdego korci żeby wybyć w dalekie krainy na swym rumaku :D Pewno wielu z was w ciepłe dni robi wypady weekendowe w Bieszczady, Ja z kumplami również. Pomyślałem, żeby w jakiś wiosenny już ciepły weekend wybrać się większą grupą na jakiś wypad. Przelocik po Bieszczadach, jakiś obiadek, ploteczki ;) Co wy na to ? Sory chłopaku ale Ty już nie raz pokazałeś jaki z Cibie "kolega" co się czepia innych więc w Bieszczady i owszem ale napewno nie z toba :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Powiało poezją :D Sory chłopaku ale Ty już nie raz pokazałeś jaki z Cibie "kolega" co się czepia innych więc w Bieszczady i owszem ale napewno nie z toba IsKra bo ja taki poeta jestem :smile: Enzo hehe jak nie chcesz to nie musisz jechać. Nie mam zamiaru Cię zmuszać niereformowalny "kolego" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatko Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 IsKra bo ja taki poeta jestem :smile: Enzo hehe jak nie chcesz to nie musisz jechać. Nie mam zamiaru Cię zmuszać niereformowalny "kolego" :buttrock: no to jak jedziecie w te Bieszczady czy płuczecie sobie flaki? Kiedy? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzeg Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Objechałem w ostatni weekend dużą pętlę. Sporo śniegu przy drodze co powoduje że na serpentynach są potoki wody i tony piachu. Ale widoki genialne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Halo Halo może jakiś weekendowy wypad. Proponuję termin ustalić jakiś konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Objechałem w ostatni weekend dużą pętlę. Sporo śniegu przy drodze co powoduje że na serpentynach są potoki wody i tony piachu. Ale widoki genialne :) My pukneliśmy ostatnio Załuż :bigrazz: super sprawa. Wczoraj ruszyliśmy wesołą gromadką na Koszyce, ale po 30 km jazdy jeden z rumaków oddał trochę płynów ustrojowych na asfalt, ja miałem potworny ból głowy, a plecaczek narzekał na zimno i zakończyło się powrotem :bigrazz: Więc pewnie w weekend trzeba zaliczyć wypad na pętelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Tłumaczenie. Ból głowy... zimno... Tylko twardziele pojechali dalej :biggrin: I Załuż znów zaliczyliśmy... Aż tyle tego śniegu w Bieszczadach to już nie ma chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (edytowane) ... ja miałem potworny ból głowy, a plecaczek narzekał na zimno i zakończyło się powrotem :bigrazz: Bo kobietę zwłaszcza taką to trzeba umieć ogrzać :icon_mrgreen: Ze mną pewno cieplej by jej było ale nie ma co tego roszcząsać kiedyś w praktyce sprawdzimy. Co do terminu Kiedy bo pytania wyżej padały - odpowiadam - Zawsze ;) Śniegiem nie ma się co przejmować bo w końcu słońce grzeje a swoje umiejętności z Zuchów się posiada ;) Ten weekend ma być ponoć średni jak na dalszy wypad. Ja rzucam termin przykładowy - 25 kwiecień Bieszczady. kto jest ZA niech pierwszy rzuci kamień :D Widzisz tatko jaki konkretny termin już ustaliłem. dawaj znać jak się piszesz :flesje: IsKra zbieraj dupencje bo Cię porywam :smile: :icon_idea: Love Is Paradise ;) Edytowane 15 Kwietnia 2009 przez Mobilaiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Bo kobietę zwłaszcza taką to trzeba umieć ogrzać :icon_mrgreen: Ze mną pewno cieplej by jej było ale nie ma co tego roszcząsać kiedyś w praktyce sprawdzimy. Ja rzucam termin przykładowy - 25 kwiecień Bieszczady. kto jest ZA niech pierwszy rzuci kamień :D 25tego jest Mała. Poza tym Mobilaiz robisz się męczący. Nawet nie czytając Twojego posta wiadomo co w nim jest. Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Poza tym Mobilaiz robisz się męczący. Nawet nie czytając Twojego posta wiadomo co w nim jest. Hehe dokładnie. A w ten weekend to może i będzie trochę zimniej ale na pewno nie na torze Lublin :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Bo kobietę zwłaszcza taką to trzeba umieć ogrzać :icon_mrgreen: Ze mną pewno cieplej by jej było ale nie ma co tego roszcząsać kiedyś w praktyce sprawdzimy. Co do terminu Kiedy bo pytania wyżej padały - odpowiadam - Zawsze Śniegiem nie ma się co przejmować bo w końcu słońce grzeje a swoje umiejętności z Zuchów się posiada Ten weekend ma być ponoć średni jak na dalszy wypad. Ja rzucam termin przykładowy - 25 kwiecień Bieszczady. kto jest ZA niech pierwszy rzuci kamień :D Widzisz tatko jaki konkretny termin już ustaliłem. dawaj znać jak się piszesz :flesje: IsKra zbieraj dupencje bo Cię porywam :smile: :icon_idea: Love Is Paradise ;) Każda Akcja powoduje REAKCJĘ jak mawiał pewien Pan, więc nie bądź zdziwiony :icon_twisted: 25tego jest Mała. Poza tym Mobilaiz robisz się męczący. Nawet nie czytając Twojego posta wiadomo co w nim jest. Widzisz Ciemko tak to już jest z burakami i prostakami ograniczonymi psychicznie do kilku prostych czynności życiowych. Cóż, możemy im tylko współczuć i łączyć się z nimi w bólu :rolleyes: Hehe dokładnie. A w ten weekend to może i będzie trochę zimniej ale na pewno nie na torze Lublin :biggrin: Nie zapomnij że "niewierni" taż jadą :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi