motoivan Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ja zrobiłem 40 po czym sprzedałem moto a nabywca podrzucił mnie do domu samochodem. Taki los. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haber Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Wczoraj to byla bajka :))) Sloneczko suchy asfalt :))) Zrobilem jakies 70km i wszystko by bylo git gdyby nie jedna akcja z katamaraniarzem ktory mi wyjechal z podporządkowanej i stanal w poprzek jezdni bo dopiero mnie zobaczyl. . . eh ci niedzielni kierowcy. Naszczescie udalo mi sie go wyminac i jechac dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Wczoraj to byla bajka :))) Sloneczko suchy asfalt :))) Zrobilem jakies 70km i wszystko by bylo git gdyby nie jedna akcja z katamaraniarzem ktory mi wyjechal z podporządkowanej i stanal w poprzek jezdni bo dopiero mnie zobaczyl. . . eh ci niedzielni kierowcy. Naszczescie udalo mi sie go wyminac i jechac dalej. Wiem, o czym mowa, wczoraj śmignęłam z kumpelą w małą traskę po zimowej przerwie i miałyśmy podobną sytuację, popukałyśmy mu w czoło i mam nadzieje, że nie odebrał tego jako pozdrowienie hihihi...chyba kierowcy i nie tylko niedzielni, zapomnieli o nas przez zimę..........CZAS SIĘ PRZYPOMNIEĆ!!!!!! :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 równiez rozpoczęłam juz sezon :D 1.03 :) pierwsze km za mną Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaqs Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Doczekałem się moja piękna wrociła od mechanika :) Dziś tylko 10km , strasznie wiało , ale jutro planuje walnąć 150km. Teraz lata jak marzenie, nie muszę się już wstydzić na skrzyżowaniu o start ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz S. Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Wiem, o czym mowa, wczoraj śmignęłam z kumpelą w małą traskę po zimowej przerwie i miałyśmy podobną sytuację, popukałyśmy mu w czoło i mam nadzieje, że nie odebrał tego jako pozdrowienie hihihi...chyba kierowcy i nie tylko niedzielni, zapomnieli o nas przez zimę..........CZAS SIĘ PRZYPOMNIEĆ!!!!!! :crossy: :crossy: :crossy: [/quot Tak właśnie!!! :buttrock: :buttrock: :buttrock: Ja jeszcze nie wyjechałem,ale w niedzielę planuje jak będzie sucho. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 i wystartowałem :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefox Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 iency jestescie, ja rozpoczalem sezon juz w styczniu :)))) Byla przejazdzka do pracy, w lutym bylo pare dni slonecznych to tez posmigalem. Nie wspomne ze sezon skonczylem w polowie grudnia :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz S. Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No i w końcu,nadeszła wiekopomna chwila! :notworthy: Zrobiłem dzisiaj 80km. Trochę wiało ale nie było tragedii. Tylko,że wszyscy już by chcieli jeździć,a ja nie spotkałem po drodze ani jednego motocykla!! :banghead: Jestem zdruzgotany tym faktem! :eek: A jechałem nawet przez miasto (Brzeg). I nic! No ale nic to,moje życie stało się piękniejsze :crossy: :biggrin: Sezon otwarty :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 6 marca śmognąłem do pracy - miny koleżanek i kolegów z pracy bezcenne :) 7 w sobotę było już około 200km, ale jak mi kilka śnieżynek na kasku wylądowało to skierowałem się szybciutko w stronę domu :banghead: Liczę na 15 marca i wypad na motobajzel. Aby nie lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptolek Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 wlasnie kto sie wybiera na motobajzel?moze sie gdzies zmowimy w wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 No i w końcu,nadeszła wiekopomna chwila! :notworthy: Zrobiłem dzisiaj 80km. Trochę wiało ale nie było tragedii. Tylko,że wszyscy już by chcieli jeździć,a ja nie spotkałem po drodze ani jednego motocykla!! :banghead: Jestem zdruzgotany tym faktem! :eek: A jechałem nawet przez miasto (Brzeg). I nic! No ale nic to,moje życie stało się piękniejsze :crossy: :biggrin: Sezon otwarty :flesje: Mnie to "Trochę wiało" i jedyne 50 km kosztowało ostre przeziębienie.....ale warto było:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi