Lestat:-> Opublikowano 24 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 Znalazłem Hondę CRM z '98 roku za 7.000. Jednak mam mały problem... Honda jest z woj. Małopolskiego. Nie mam jak tam dojechać żeby ją obejrzeć... Czy ktoś, kto mieszka w Małopolskim mógłby ją zobaczyć, przetestować?? :?: Będę baaaaaardzo wdzięczny. :D ... Jeżeli ktoś mógłby to na PW podam nr. do tego kolesia od CRM'ki. Z góry dziękuję :D ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 24 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 Jak siegam pamiecia to jakis niecaly rok temu widzialem bardzo podobne ogloszenie CRM '98 za 7 tys. Podobno po wymianie cylindra itp. Jesli to ta sama to albo cos z nia jest nie tak,albo poprostu koles nie moze sprzedac :? i w takim wypadku mozesz liczyc na nizsza cene :D Ps. Co was tak wszystkich wzielo na te CRM'ki przeciez to tylko "motocykl na grzyby" :D Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 No bo zapowiadali, że w tym roku bedzie urodzaj na grzyby :mrgreen: :mrgreen: A tak poważnie to dobry motocykl, przedewszystkim trwalszy od DT ale żadziej spotykany na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi