Aruss00 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam Interesuje mnie kupno amortyzatora skretu do Yamahy R6 2002. I tak zastanawiam sie czy amorek za 1500zl rozni sie bardzo od tego za 500zl i czy warto kupic az taki drogi amor? Co byscie mi polecili ? Czy polecacie jakos konkretna firme amorkow ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ohlins - najwyższa półka Hyperpro Arrow LSL - najniższa półka jest jeszcze parę znanych firm... różnica, zakres tłumienia i ilość regulacji, szczególnie zauważalna podczas jazdy na torze i przy opadaniu z koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 LSL wcale nie jest z najnizszej polki roznice bardziej w trwalosci niz w tlumieniu bo to ostanie zalezy od danego modelu a nie marki i ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 (edytowane) LSL wcale nie jest z najnizszej polki roznice bardziej w trwalosci niz w tlumieniu bo to ostanie zalezy od danego modelu a nie marki i ceny Ale jest brzydki. Ja polecam Hyperpro - wygląda mega dobrze i mega dobrze działa :wink: Rewelacja! Polecam. Ohlina chciałem, ale nasz importer za sam amortyzator woła niecałe 2 tysiące + mocowanie za które woła też kosmiczną sumę. Edytowane 25 Lutego 2009 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi