misio884 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Mam taki mały problem... Mam SHL Wszystko łądnie paliło była gitara, pewnego dnia chciałem odpalić a tu nic.. Iskra jest mieszanka git.. Cylinder po szlifie.. Jeździłem ostrożnie(bo na dotarciu). Ma ktoś może jakąś książeczkę do SHL? Pożyczyć albo sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Palila, jezdzila, ty ja wylaczyles i juz nie odpala? Swiece mokra jak pokopiesz? Byc moze scielo klina kola magnesowego. Jesli nie, sprawdz na innej swiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Jaki typ silnika masz w tej SHL? S-32 czyli 3-biegowy? Jeśli tak to sprawdź też śrubę osuszania skrzyni korbowej. Mogła się poluźnić i łapie lewe powietrze. Możliwe też że gaźnik świruje , Pegaz lubi sprawiać kłopoty po postoju. Dobrze przelej gaźnik i kop sprzęta. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi