zappa Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Dla zainteresowanych: Tawerna Gniazdo Piratów, sobota 21 luty godz. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Adres !!!! Bo z pewnoscia bedzie: "Paaaaaaaaaaaarking strzezony" i "pokaz dupe" :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Adres !!!! Tu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Senk ju :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Aaaaaaa moje "stare śmiecie" :biggrin: ale sobota już zaplanowana :icon_evil: Ja to się zawsze obudzę... Adres !!!! Bo z pewnoscia bedzie: "Paaaaaaaaaaaarking strzezony" i "pokaz dupe" :buttrock: :icon_mrgreen: Żadnego parkingu, nawet strzeżonego. Postawisz się na Gąbińskiej, albo Ogólnej, lub Kiełpińskiej obok Nastula Fitnes. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 No ja to od przystanku z buta i stawiam się w środku :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 No ja to od przystanku z buta i stawiam się w środku :flesje: Też się pojawię !!! Słyszałem że kapitalnie grają ! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 No to zawijam nachy i pędzę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 No i super było ! Mietki (Mietek Folk) grali kapitalnie. Jesus się pojawił, ale póżniej jakoś mi się zdematerializował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Bo zamieniał puste w piwo i odbywał wieczerzę ze mną i turtel-em :flesje: Było zajebiście, niech żałuje ten kto nie był :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Oj tak było super :buttrock: Tylko trochę czaszka mi dymi :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Skoro jesteśmy w temacie GNIAZDA PIJAKÓW to 14 marca grają MECHANICY SZANTY a 20 EKT GDYNIA. Na mechaników raczej na pewno się wybieram. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi