Gość smokal Opublikowano 18 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2002 Witam,Poszukuje małego motorka na miasto (będzie to mój pierwszy motocykl). W niektórych miastach Policja jeździ na bardzo fajnych Hondach CB250.Może ktoś z Was maił w posiadaniu taką maszynkę i może się podzielić opinią. Interesuje mnie wszystko co jest związane tym motorkiemMam jeszcze jedno pytanko ... wiem że są dwie wersje tej Hondy na Europę "CB 250" i na USA "Night Hawk", jaka jest między nimi różnica i czy hamulec bębnowy z przodu to dobre rozwiązanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 18 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2002 To jest nakedowa wersja customowe Rebel 250.Dwa garnki, fajna praca, lekki motocykl, niezawodny, HONDA - jakość bardzo dobra. Do turystyki w dwie osoby się nie nadaję (chodzi o wygodną jazdę), ale na miasto - super. Mało pali, lekka (powtarzam się). Policja ma takie, znaczy dobre do miasta. :D ... tylko trzeba lekko stuningować, żeby w razie czego mieć nad policją przewagę ... :twisted: :lol: 8) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi